Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Én viszont kicsit ''szidmám'' az ms-t ha bántja valaki érzékenységét, akkor egy mod szedje ki, köszi.
Azzal megbékélek, hogy egy progiért/oprendszerért valaki pénzt kérjen. Ha az a progi nem lenne túlságosan terhelve hibákkal, ÉS ezeket a hibákat először csak kendőzni akarja a cég. az xp valóban jól sikerült, bár bele tudnék kötni (mottó: a kibicnek semmi se drága). Például az alap 1,5GB települési méret.
Azt tudom, hogy hibamentesprogram nem létezik, mielőtt valaki ebbe belekötne.
Ami nagyon nem tetszik, hogy a kvázi-monopolhelyzetét azzal próbálja fenntartani, hogy megcsinál egy protokollt, és arra ráül, gondosan ügyelve arra, hogy más nehogy le tudja másolni. Lásd az MSN finomságait, vagy az xp-s ntfs-t, vagy régebben az office formátumokat. Ha ezeket felszabadítaná, akkor nekem is sokkal szimpatikusabb lenne. -
VladimirR
nagyúr
koszonom a valaszod, kozben nezegettem az oldalukat, de ott erre megcsak utalast sem talaltam (lehet nem neztem eleg alaposan)
azert lenne szuksegem arra, hogy tudja folytatni, mert nem sok kedvem lenne a kb 90 kontaktomhoz tartozo logokat 6 helyen tarolni a kulonbozo progiknak hala (mar igy is van ketto, 1 az msn, egy a plus mentese), es osszefuzni is eleg maceras lenne, tekintettel nagy szamukra
bar lehet begnezem majd a programot, s ha erdemes, akkor raszanom magam a konvertalgatasra
(koszonom, hogy ettol most eltekintesz
)
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)