Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

válasz WN31RD #2813 üzenetére

Én viszont kicsit ''szidmám'' az ms-t ha bántja valaki érzékenységét, akkor egy mod szedje ki, köszi.
    Azzal megbékélek, hogy egy progiért/oprendszerért valaki pénzt kérjen. Ha az a progi nem lenne túlságosan terhelve hibákkal, ÉS ezeket a hibákat először csak kendőzni akarja a cég. az xp valóban jól sikerült, bár bele tudnék kötni (mottó: a kibicnek semmi se drága). Például az alap 1,5GB települési méret.
    Azt tudom, hogy hibamentesprogram nem létezik, mielőtt valaki ebbe belekötne.
    Ami nagyon nem tetszik, hogy a kvázi-monopolhelyzetét azzal próbálja fenntartani, hogy megcsinál egy protokollt, és arra ráül, gondosan ügyelve arra, hogy más nehogy le tudja másolni. Lásd az MSN finomságait, vagy az xp-s ntfs-t, vagy régebben az office formátumokat. Ha ezeket felszabadítaná, akkor nekem is sokkal szimpatikusabb lenne.

• VladimirR

nagyúr

válasz WN31RD #2813 üzenetére

koszonom a valaszod, kozben nezegettem az oldalukat, de ott erre megcsak utalast sem talaltam (lehet nem neztem eleg alaposan)
    azert lenne szuksegem arra, hogy tudja folytatni, mert nem sok kedvem lenne a kb 90 kontaktomhoz tartozo logokat 6 helyen tarolni a kulonbozo progiknak hala (mar igy is van ketto, 1 az msn, egy a plus mentese), es osszefuzni is eleg maceras lenne, tekintettel nagy szamukra

bar lehet begnezem majd a programot, s ha erdemes, akkor raszanom magam a konvertalgatasra

(koszonom, hogy ettol most eltekintesz ;])

Aktív témák