Hirdetés
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz parandroid #1999 üzenetére
Most hogy mondod, már tényleg After Eight. Megyek is aludni!
Jóccakát!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
tildy
nagyúr
válasz VladimirR #1993 üzenetére
Először azt akartam írni, hogy szeretem a zselét szopogatni, de aztán rájöttem, hogy az még magasabb labda lett volna
szerk:csak a helyesírást javítottam Hehej, mindjárt kész a zárás és én meg mehetek haza
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VladimirR
nagyúr
bahh, epp beszelgetek msn-en
-5-en vannak
-lanyok
-epp bemelegitenek (kerdesemre valaszolva: ''ize''-hez melegitenek)
-es kerdik, van-e kedvem betarsulni
es ma mar nem megy vonat pecsre () -
estie
tag
ne má wazz
lebukok
és még az írás se megy
[Szerkesztve]"Aki azt mondja, képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá!"
-
-
chicken
senior tag
-
Drizzt
nagyúr
Á, nem merek elaludni.
I am having fun staying poor.
-
tiv83us
veterán
Ehh...hazajovok, bekapcsolom a tv-t, erre mit latok? Boncolas teljesen cenzurazatlanul, had szoljon, guszta dokumentum film. Kool. Vege. Erre mi jon utana? Total elesben, szaddo-mazzo szexdoksi. Szinten teljesen cenzurazatlanul. Hmm... Nemtudom, hogy most utaljam, vagy kedveljem ezt a csatit
Rez_Grof: Tevedes, ti laktok tul messzeAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz ladybug #2016 üzenetére
Nem, olyan ejfelkor kezdodott a boncolosdi, a szado az meg 1-kor.
Ehh, szedokanallal szedegette ki a manusz az ebedet a csako gyomrabol, aztan rakosgatta bele ilyen muanyag vodorbe. Kozben meg nezegette es kozben mondogatta, hogy ''hmmm, ez valami hus lehet, ahh, latok egy kis tesztat is...''Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Rez_Grof
őstag
válasz tiv83us #2014 üzenetére
Tiv bácsi miket néz maga? Ezek a műsorok ártanak ám az egyéniség fejlődésének.
Jó kis csatornák vannak nálatok is. A következő mi lesz vajon, elő egyenesben a Folsom Street-i vásár??A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
erdeya
senior tag
válasz tiv83us #2014 üzenetére
Nem kell a kábítás...
Valld csak be, hogy a szadó mazóra meghúztad párszor a brét
Teliberakott szombat reggeli 1 órás áramszünet Csak arra volt jó, hogy megszakítsa a szélsebes letöltésemet...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
net84
őstag
Kellemes Reggelt Mindenkinek!
Hogy mik vannak....! visszaolvastam a tegnap történteket...
Jó munkát mindazoknak, akik velem egyetemben szombaton is ''dolgoznak''....Read only...
-
Pacák
senior tag
válasz Panther #2008 üzenetére
Hehe. Nem sok mindenről maradtál le. Egész délután ment a gép, estére meg végképp kiderült, hogy a második konfigom - amivel nyomulunk a neten - nem százas, a Starcraft.exe szó nélkül kilép, se hibaüzi, se semmi. Elkezdtem bezárogatni tálcaa jobb sarkában az apró üveggyöngyöket. (3dfx taskman, hangkártya mixerje, stb. egyiknél dobott a 98 egy kékhalált.) Szóltam vladnak, hogy öt perc és itt vagyok. Nyomtam egy restartot, már a dosban védelmi hiba üzit kaptam háromszori próbálkozásra is. Kicsit bizonytalan mozdulatokkal - kb. 4-5dl rosé után - szétkaptam a gépet, ekkorra már biztos voltam benne, hogy a húgomék leselejtezett P1 -éből kivett két 32Mb-100MHz -es sd ram lesz a ludas. Kb. két hete voltak benn a gépben, de olyan gyanúsak voltak már. Párom délelőtt már párszor újra kellett indítsa a gépet. Kikaptam a két ramot. Útban volt a vinyó rack molex csatija, ezért kihúztam a műtét előtt. Visszaraktam a ház borítását, bekapcs, nincs vinyó. Szétkaptam, molex vissza. Minden jó, minden szép. Vissza a Battlenetre. Vlad ott volt, indítottam egy játékot, ügyesen lekapott. Hm. Az első szakadásos/ exe kilépős próbálkozásoknál még Protossban utazott. Az utsó már sikeresen lezajló játékban már Zerggel volt. Én mindig terrannal. Aztán átadtam a terepet a páromnak. Végülis ketten vagyunk a netre.
Nuclear launch detected
-
Loretto
veterán
Kisütött a nap, és csak délig melozok...
Soirée...
-
parandroid
félisten
Mindenki nézi az időmérőt, hogy így meghalt a fórum?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy
nagyúr
Na kotorhatok a hugomnak valahonét egeret. Na nem az amia válykunkat eszegeti néha, hanem komputeres rágcsálót. Persze pesten nincs az albiban egy sem. Szal emhetek mediamarktba rágcsálót venni
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz ladybug #2030 üzenetére
Hát , hogy úgyis megyek ma haza(vonattal, lásd adataimnál lévő cím), de előtte még rohangálhatok neki egérért.
Pesten friss levegő Na majd esetleg este otthon"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
parandroid
félisten
Legalább körülnézel és képben leszel egérügyben. Gyakorlatilag 500 és 75000 forint között többezer félét találsz a sima comportos egértől a bluetoothos bill-egér kombóig. Szerintem ez tök izgi.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy
nagyúr
válasz parandroid #2032 üzenetére
Ha máspénzét költeném, nekem is izgi lenne
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VladimirR
nagyúr
megint megy a kereso => Bővebben: link
Kidus: jol ertem, hogy egy pizzaert, es nehany* sorert cserebe kapok egy nyamvadt kis csokit?
nem tudom, nalad hogy van, de nalam ez mar a pofatlansagot surolja (a felso hatarat)
*: sok
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Tiv msn-en felvehetlek? lenne pár kérdésem
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
MarKoo
addikt
Éljen sokáig az a köcs*g chello:
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
8x.x8.1xx.x1x
Übertragungsdauer: 80 sec.
Bandbreite: ~100 Kbit/s
Most felhívom őket, de ha megint hülyének néznek, úgy elküldöm a pics*ba, hogy megemlegeti.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Karex
senior tag
Bővebben: link
Bővebben: link
Sikerult atvagni egy optikai gyurut a 11. keruletben, a backup link meg nem birja el a teljes forgalmat, de dolgoznak rajta. -
MODERÁTOR
-
ladybug
őstag
válasz Viktor0610 #2047 üzenetére
Nekem ez inkább kárörvendős smiley. Amúgy lehet, hogy én vagyok ma érzékenyebb.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs