Hirdetés
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz Grafiqs #1450 üzenetére
Na végre annyit sikerült megtudnom, hogy egy autótolvaj bandát üldöztek és a komjádi előtt kipattantak a kocsiból mind a 3man a zsaruk meg lelőtték az egyiket.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz Kalandor #1454 üzenetére
Miért,hova ment a párod,hogy máris hiányzik?
Olvasgatom a hozzászólásokat,amiket a kapcsolatotokról írogatsz,hát le a kalappal előttetek,nagyon romantikus és bensőséges a kötődés köztetek.Azt kell mondanom,hogy az ilyen mélységű összetartozás 2 ember között bizony ritkább,mint a felületes 'együttélés'.Na persze ti már jegybe is jártok,- mint ez kiderült a napokban -,nyilván ez azért mostmár nyújt még egy kis pluszt!Meg persze szimpatikus ez a sok apró jelzés,amiből a kedvesed bizonyos lehet a szándékod komolyságában,és hogy a további akat már vele képzeled el.
elsősorban azér' írogatok ilyeneket,mert jelenleg nincs senkim ,másodsorban meg azért,mert a tiedhez hasonló párkapcsolatban is élnek emberek,de te egy nyilvános fórumon szavakba is öntöd a boldogságodat"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Gambit
őstag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Tegnap jutott a tudomásomra,hogy a 1987-es(!) születésű korosztály kezdi meg a felsőfokú intézményekben a továbbtanulást.Javítsatok ki,ha tévednék!
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
TéKrys
senior tag
válasz SPDeluxe1.0 #1468 üzenetére
Ez így van. De mire akarsz ezzel célozni? Csak nem arra hogy milyen öregek vagyunk?!
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
Vangelis
félisten
-
ngabor2
nagyúr
Le se lehet tagadni, hogy egyr inkább ősz van. Már sötétben indulok a buszhoz, 5:35-kor. Ezt nagyon utálom, meg azt is, hogy az október végi óraváltás után se megyek világosban a buszhoz, csak még korábban fog sötétedni. Az vigasztal, hogy legalább ki tudom aludni magam a buszon, mert sötét van. Más is sötétben indul munkába, vagy csak én vagyok ilyen ''szerencsés''?
-
ngabor2
nagyúr
válasz SPDeluxe1.0 #1480 üzenetére
Akkor mint mondjak én, '77-es
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz ngabor2 #1481 üzenetére
De te már tanítasz,ha jól vettem ki a szavaidból,ergo túlestél ezen az egész felsőoktatási herce-hurcán , ámbár neked a folyamatos önképzést is szorgalmazni kell,hogy szinten tartsd magad
a '77-esek ne mondjanak inkább semmit"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
tildy
nagyúr
Párom ma bal lábbal kelt, vagy franc tudja milyen lábbal.(De lehet csak abból van elege, hogy már 3.-4. hete éjfél körül jövök haza)
Kértem kölcsön tőle 30 ezer forintot erre a hónapra, erre megkaptam, hogy:
- mi a f.t járok abba a hülye iskolába(villmérnöki) , amikor még fizetni is kell érte
- mi a manóért nem gyakoroltam a samarán, ha most meg plusz órákat kell vennem , mert nem megy
-miért mondtam ''hoyg nem , nem , nem, mára nekem nem kell több a vezetésből'' , amikor végre sikerült elindulnom
- amiatt mert msot kölcsönkértem, nem tudja meggeneráloztatni a kocsit
Szal midnen baja volt
Ritkán látom ilyennek, de baromi szar ilyesmire ébredni, hogy lehülyézik az embert
A BMF -villmérnöki miatt eléggé ki van akadva Azt mondja nem is akarom én azt igazán. Csak az a baj, hogyx így én is elbizonytalanodom Suxx.
De legalább ma megyek vezetni
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
válasz tiv83us #1483 üzenetére
Nem az a topik, de ide illik:
Vő az anyóshoz:
- Mama, maga olyan, mint az orvosi recept!
- Miért, az milyen?
- VÉNY!
SPdeluxe: nem tanítok, valamikor korrepetáltam. 1-2 gyerekkel elboldogultam, de többet nem mertem vállalni. A legszebb időkben heti 4 nap jártam, 4-fele. Miután vége volt az egyetemnek, még egy darabig kérdezték, hogy nem tudnám-e folytatni az okítást, de a munka miatt nem tudtam. Kár, mert nem rossz keresetkiegészítés volt. -
Pacák
senior tag
Megpusztult a régi genius golyós-görgős egerünk otthon. Vettünk egy optikait helyette. Este eszembe jutott, hogy kipróbálom a q3 demóban mit tudok vele.
Kiderült, hogy az ugrálós pályán már van esélyem nyerni a három alap férfi bot ellen Nightmare! fokozaton. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindig nyerek is. Mondjuk az már nagy előny, hogy a ''filléres'' optikai egérrel oda tudok lőni, ahová szeretnék. A görgős egér persze olyan régi volt már, hogy folyton ugrott.Nuclear launch detected
-
ngabor2
nagyúr
Nekem a melóhelyen optikai egerem van, szeretem. Otthon van egy vezeték nélküli optikai, de azt most nyugdíjaztam, mert néha érdekes dolgokat csinált. Ugyebár ezeknél a vez. nélküli dolgoknál van egy energiatakarékos mós, mikor nem használják az akksit, kikapcsolják a ledet. Ekkor meg kellett mozdítani a görgőt, vagy kattintani kellett. Viszont a kattintásra már reagált is, és ha rossz helyen volt a kurzor, akkor rosszul tudott jönni.
Most egy vez. nélküli golyós van, ott a mozdítás már elég a bekapcsoláshoz. Mindenképp vezeték nélküli kellett, mert a rend igen rövid életű az asztalomon, utána meg csak a gond van a madzaggal. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz SPDeluxe1.0 #1468 üzenetére
Így van.... ez azt jelenti hogy már a '88-as csajok is potenciális barátnők
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Pacák
senior tag
válasz Panther #1494 üzenetére
Hej, jó hogy itt vagy. Csütörtökön kötik nálunk a chellót. Ha a születendő baba úgy akarja, akkor végre újra tudok a neten is Starcrafttal nyomulni.
Hm? Benne lennél? Tudom, hogy szénné leszek verve, mert nem gyakoroltam eleget humán ellenfelek ellen, de a rend kedvéért játszanék.
Utoljára még lehetek gyerek kb két hétig. Utána végleg fel kell nőnöm, mert nekünk is gyerekünk lesz.Nuclear launch detected
-
tildy
nagyúr
Szerintetek is hüyleség elvégeznem a villmérnökit?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Rez_Grof
őstag
válasz tiv83us #1491 üzenetére
A krokik köztudottan lusta állatok. Láttál már természetfilmben korkit ugye? Na mit csinált? Vagy süttette a hátát a napon vagy a meder alján hasalva várta, hogy a halacska bele ússzon a szájába, esetleg néha fejen harap egy gazellát vagy gnu-t.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Szalma
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest