Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  OFF TOPIC 23 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1701) faster válasza ngabor2 (#1700) üzenetére


faster
nagyúr

Engem érdekelne nagyon, mi az a dolog, amiben ezek a kondik jobbak, mint az az 1000 mikrós, amit mondjuk a Lomexban lehet venni. Nekem is kondit kellene cserélni egy alaplapon.

(#1702) Pacák válasza faster (#1701) üzenetére


Pacák
senior tag

Manapság szerintem nincs bennük semmi különös. Anno, amikor az abit lapoknál elkezdődött a púpos-kondis mizéria, akkor viszont beszerezhetetlenek voltak. Mára talán már változhatott a helyzet, de nem néztem utána, mert nem volt rá szükségem. Ne is legyen. Kopp-kopp.

Nuclear launch detected

(#1703) bobsys


bobsys
addikt

már semmi

[Szerkesztve]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#1704) ladybug válasza WN31RD (#1678) üzenetére


ladybug
őstag

Ha csak magamon múlna, akkor én sem vinném a gyereket óvodába. De...
Szvsz ez önzőség lenne, mert a gyereket nem szabad így kisajátítani. Másodszor pedig nem tudja az otthoni ''jó nevelés'' mellett elsajátítani, hogy a társaságban hogyan kell viselkedni. Harmadszor, így megtanul önállóan gondolkozni, dönteni és viselkedni, és kialakul a felelősségtudata.
Ha a gyermek mindig anya vagy apa közelében van, az nem jó senkinek. A gyerek nyomja el a szüleit vagy fordítva, vagy kölcsönösen elnyomják egymást.
Azt azonban állítom, hogy szükség van a közösségi nevelésre, és ezt az óvoda vagy iskola tudja megtenni. Ezt azonban úgy kellene kialkítani, hogy a gyerek ne érezze azt, hogy őt most nem akarják otthon látni.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1705) WN31RD válasza ladybug (#1704) üzenetére


WN31RD
addikt

(''Szvsz ez önzőség lenne, mert a gyereket nem szabad így kisajátítani.''
Én sem a szülő, hanem éppen a gyerek érdekében írtam, hogy ha lehet, ilyen fiatal korban inkább ne óvodába kerüljön.)

''Másodszor pedig nem tudja az otthoni ''jó nevelés'' mellett elsajátítani, hogy a társaságban hogyan kell viselkedni. Harmadszor, így megtanul önállóan gondolkozni, dönteni és viselkedni, és kialakul a felelősségtudata.''
Erre csak azt tudom mondani, hogy konkrétan ismerek több olyan embert is, aki minimális óvodai látogatás mellett is megtanult nem csupán jól, hanem kifogástalanul viselkedni, és az átlagnál messze önállóbban gondolkodni. Mivel ők ezért mindenképpen kivételek, nehezen vizsgálható, hogy vajon abban is kivételek-e, vagy netán éppen ellenkezőleg, hogy szinte óvoda nélkül váltak ilyenné.

''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#1706) kíváncsi


kíváncsi
senior tag

Sziasztok!

Ladybug megkérdezhetem, hogy Te és PeterkeT együttvagytok? :B

Tiv83us felvehetlek msn-en, lenne pár kérdésem :) ?

PeterkeT itt van amit anno kértél latinul God Vazzeg fordította le :) Qualis stipes sum

[Szerkesztve]

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#1707) Szalma válasza WN31RD (#1705) üzenetére


Szalma
őstag

(Ha lesz gyermeked (legyen sok! :) ), akkor azt hiszem sokat fogsz változtatni az álláspontodon ebben a kérdésben is. Hidd el, a szülőknek legalább akkora szükségük van arra a pár órára, mint a gyerekeknek.

Ráadásul az általad példaként felhozott gyermekek még mindig gyermekek. Nem a sajátaid, azaz nem ismerheted őket teljes valójukban. És nem extrapolálhatsz olyan távol a jövőjükbe, hogy biztosan kijelenthesd: csak így jó.

Mindenképp kell társas kapcsolat a szülein kívül is egy gyereknek, fontos személyiségfejlődési lépés! Erre egy intézményesített módszer az óvoda. De nem hinném, hogy ezt pont neked kellene magyarázni... :) )

Szeretettel:
Szalma

(#1708) erdeya


erdeya
senior tag

Annyi a melóm, hogy jó ideje nem jutok a péhához.

Vlad keze lehet a dologban :D
Nem tudom hogy csinálja, de egyenlőre sikerül távol tartania :D

Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti

(#1709) WN31RD válasza Szalma (#1707) üzenetére


WN31RD
addikt

''a szülőknek legalább akkora szükségük van arra a pár órára, mint a gyerekeknek''
Természetesen, de ez egyáltalán nem mond ellent annak, amit én írtam. Ez az általam említettektől teljesen független szempont. Ha ilyen okból kerül egy gyerek óvodába, akkor arról van szó, hogy a szülők és a gyerek érdekeinek ütközését egy kompromisszumos megoldással oldották fel. (Ami egyébként tökéletesen normális és elfogadható dolog, és az ilyet - mint arra utaltam is - sem bírálni, sem elítélni nem akarom.)


''Ráadásul az általad példaként felhozott gyermekek még mindig gyermekek.''
Ezt miből gondolod? :F
Egyébként akikre gondoltam, azok kb. fele-fele arányban már felnőttek, de a legfiatalabbak is tizenévesek.

''Nem a sajátaid, azaz nem ismerheted őket teljes valójukban.''
Mondjuk inkább, hogy valamivel (nehezen meghatározható mértékben) kevéssé ismerem őket, mint a szüleik. Ez természetesen igaz. De nem gondolom, hogy egy szülő is akár csak megközelíthetné azt, hogy ''teljes valójában'' ismeri egy gyerekét.

''És nem extrapolálhatsz olyan távol a jövőjükbe, hogy biztosan kijelenthesd: csak így jó.''
Tulajdonképpen nem azt akartam mondani, hogy ''csak így jó'', bár talán túl sarkosan fogalmaztam.

''Mindenképp kell társas kapcsolat a szülein kívül is egy gyereknek, fontos személyiségfejlődési lépés! Erre egy intézményesített módszer az óvoda.''
Ezt én nem vitatom, sőt egyetértek, és nem gondolom, hogy ezt én tudnám legjobban, vagy akár különösen jól megítélni. Amit (ilyen fiatal gyerekeknél különösen nagy) problémának tartok, az az óvoda intézmény-jellege, és az ottani válogatatlan társaság.

Szerk.:
gyerekvállalás - Hajlok rá, hogy alkalmassági vizsgához kellene kötni. ;)
(És könnyen lehet, hogy nem mennék át. :DDD)

''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#1710) Szalma válasza WN31RD (#1709) üzenetére


Szalma
őstag

(''...fele-fele arányban már felnőttek...'' Valahol már írtam, hogy akkor nő fel valóban az ember, amikor gyermeke születik. Gondolom (tudom :) ), hogy nem vagy annyira ''vén'', hogy 4-30 éves korig terjedő tudatos megfigyelést alkalmazz egy alanyon...

És nagyon hibás az elképzelésed az alkalmassági vizsgáról: gondosan csökkentené a szocializációs diverzitást, és egy pillanat alatt eugenikába torkollana a dolog...)

Szeretettel:
Szalma

szerk.: Az első bekezdés a saját (egy/két tapasztalat alapján) megalapozatlan és nem tudományos nézetem. Ez alapján gondoltam. :)

[Szerkesztve]

(#1711) WN31RD válasza Szalma (#1710) üzenetére


WN31RD
addikt

''akkor nő fel valóban az ember, amikor gyermeke születik''
Mondják, hogy jó, ha egész életében kicsit gyerek tud maradni az ember... Most már értem, miért. ;)

Az alkalmassági vizsga után a smiley hangsúlyos (akart lenni). :)
(Azért leírom külön: Ellenzem a gyerekvállalás alkalmassági vizsgához kötését, mint valós politikai célt, ezt kizárólag elméleti lehetőségként említettem meg.)

''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#1712) tildy válasza Szalma (#1710) üzenetére


tildy
nagyúr

Saját és párom tapasztalatából ítélve én is ''jogosítványhoz'' kötném a gyerekvállalást. :( Embert annyira nem tud más elba.ni mint egy rossz, avagy nem jó család:(
------------------------------------------------------------
Természetesen sza.ul ment ma a vezetés:(

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1713) mayerlaci válasza erdeya (#1708) üzenetére


mayerlaci
senior tag

Lefokozta az Off Topic hsz keretét.:)

(#1714) MarKoo válasza tildy (#1712) üzenetére


MarKoo
őstag

Asszem feladták a csomagod.

(#1715) tildy válasza MarKoo (#1714) üzenetére


tildy
nagyúr

:RLegalább valami pozitív is történik a mai napon:R
MArk : ne irigykedj, elég szar volt ezen kívűl a mai napom, hogy a tegnapit ne is említsem.:(((

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1716) MarKoo válasza tildy (#1715) üzenetére


MarKoo
őstag

Legalább veletek történik jó...

(#1717) mayerlaci válasza tildy (#1715) üzenetére


mayerlaci
senior tag

'' Asszem feladták a csomagod.;]

Na jo bocs.

(#1718) Szalma válasza tildy (#1712) üzenetére


Szalma
őstag

(Vezetés miatt ne csüggedj! Senki nem születik sumákkernek... :)

Családnál van egy fontos dolog, amit nagyon hamar muszáj tisztába tenni: a saját szüleinkkel való kapcsolatunk. Minden szülő gondosan és tudat alatt azokkal az érzelmi és viselkedésmintákat fogja a gyermekeit ''átitatni'', amelyeket a szüleitől kapott. Ezért egy kisgyermekkorban átélt rossz és nem feldolgozott élmény hatása szép lenyomatként megjelenik az utód gyermekben, akiben ezt már nagyon nehéz ''lenyomozni'', feldolgoztatni. Ezek a ''fel-nem-dolgozások'' pedig a kapcsolat hiányosságaiból következnek: hibás kommunkációs módszerek vagy fizikailag sérült helyzet.

Ezért, ha a szüleid által ''beléd itatott'' terheket (rossz minták) nem szeretnéd a gyermekeidre hagyományozni, fel kell őket oldani. Nagyon nehéz feladat, hiszen saját magunkban kell felfedezni a hibát, amit korrigálni kellene. Egy kívülálló segíségével ez könnyebb, objektívebb.

A buddhizmus jó út, de a(z ön)megismerés halálig tart. Gyermekvállalás esetén ajánlott kissé gyorsabban haladni. Nem véletlenül nem 50/50% a nemek aránya a buddhista szerzetesek soraiban... :)

A feladat nem reménytelen! Ha már odáig eljut magától az ember, hogy kell neki egy ''külsős'', akkor sínen van a dolog. :B )

Szeretettel:
Szalma

ui.: Szücsi-nek van pár igazsága itt/ott szétszórva. Szerintem keresd meg!

(#1719) Loretto válasza MarKoo (#1714) üzenetére


Loretto
veterán

Na majd küldök Neked valami kellemeset ;)

Soirée...

(#1720) tildy válasza Szalma (#1718) üzenetére


tildy
nagyúr

Amiatt nem csüggedek, mert tegnap jól ment, viszont látom, mennyire lelkiállapotfüggő a dolog nálam .Ha rossz hangulatom van vagy ideges vagy parás vagyok, akkor nem fog jól menni. Valaki idegen szakember meg kéne, de lelki dolgokban nagyon enhezen bízom meg idegenekben, mert esetleg felületesen ítélhet meg dolgokat, ha meg ismerős akkor meg az a nem jó.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1721) Szalma válasza tildy (#1720) üzenetére


Szalma
őstag

(Azért egy nem Sztk-s példány elég jó szokott lenni. (Persze nem kizáró ok az Sztk, ez csak egy csúnya általánosítás volt tőlem.) És lehet vitatkozni is velük a ''felületes ítéletükről''. Szeretik. Ez a műsoruk. :)
Kicsit perverz volt Sigmund (szerintem), de alapjában véve jó eszközöket adott a modern pszichológia kezébe.

Kezdetnek egy autogén-trénig tanfolyam megteszi.)

Szeretettel:
Szalma

(#1722) parandroid válasza kíváncsi (#1706) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Mindkettőtöknek köszönöm.

Az első kérdésedre a válasz igen.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1723) tildy


tildy
nagyúr

Megérkezett a sulinetes processzorom is a szolnoki boltba, anyámék gépébe. Kezd egyre jobb lenni a napom:D
Bakker a családban anyáméknak lesz a legerősebb gépe:Y
2600+ sempron:Y Mondjuk csak 10 gigás vinyóval.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1724) adalbert1 válasza tildy (#1723) üzenetére


adalbert1
veterán

A mostani sulinetben már lehet vásárolni? Haverom nézett volna komplett konfigokat (jó, azok szarok, de most az ő anyagi helyzete is), de sehol nincs.:F

(#1725) Cosmic Gate


Cosmic Gate
aktív tag

LOL ez szinte lehetetlen 2 mbites DSL-em van és valami begörcsölt :D :D

Bővebben: link

Figyelmetekbe ajánlom a sebességet amivel lejött és hibátlanul működik!:C

Bővebben: link

Próbáljátok ki ti is! csak ez az 1 letöltés jön ilyen gyorsan!! amikor elöször szedtem le 45mega/sec volt mostmár csak 31mega:DD

Minnél többször szedem! annál lassabb lesz :D az utobbi letöltés már csak 22mega/sec volt :D

[Szerkesztve]

(#1726) F-ECT$


F-ECT$
titán

Mivel ez a legolvasottabb topik, ezért itt is megkérdem:

''Bp-en keresnék olyan kocsmát, ami megfelel az alábbi kritériumoknak:
-Jó sör van, tehát lehetőleg külföldről hozott import csapolt sör. Kiesik a Dreher, Soproni, stb. mert itthoni, és pl a Gösser is mert azt meg itt gyártják. Kb ezek jöhetnek szóba: Löwenbrau, Budweiser, Zipfer, Radeberger, Pilsner Urquel, Schwechater. (Most több nem jut eszembe, de a lényeg látszik.)
-Lehet kártyázni. (Nem az asztalra dobáljuk a pénzt, hanem papíron írjuk az eredményt.)
-Közel van a 4-6-os bármelyik megállójához, a legjobb a Móricz és a Margit híd közötti rész lenne.
-Megfizethető, tehát max 500/korsó.
-Viszonylag jó a kiszolgálás, tehát nem nekem kell az asztalhoz vinnem a sört.
-Szokott hely lenni hétköznap estefelé.
-Lehet beszélgetni, tehát nem szól 1000L a zenegép/élőzene.

Eddig 2 ilyen kocsmát találtunk: Sherlock Holmes, de sajnos a Zipferről áttértek az Aranyfácánra; Nevada, ez utóbbi viszont egyrészt a hangos élőzene, és a 480/4dl-es ára miatt nem az igazi.

Szóval név/cím/tapasztalat leírásokat várnék :)''

Dive ever, work never.

(#1727) tildy válasza adalbert1 (#1724) üzenetére


tildy
nagyúr

Igen lehet brutto 16 ezerért lesz dobozos 2600+ounk:U

www.iris.hu egy a sok kozul...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1728) adalbert1 válasza tildy (#1727) üzenetére


adalbert1
veterán

Az jó.:)

Kösz:C, már továbbítottam is haveromnak az infót!

(#1729) satza


satza
tag

Nem tudtok egy linket adni a Csillangok Háborognak : Az Ekekapa Visszaránt című Star Wars paródiához?:F

Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?

(#1730) ngabor2 válasza MarKoo (#1714) üzenetére


ngabor2
nagyúr

Ott is? akkor Tildynek 2 hangkártyája lesz :C Ugyanis én is feladtam...

(#1731) ngabor2 válasza satza (#1729) üzenetére


ngabor2
nagyúr

ha Torrent jó, akkor majomparádé. Ha ez nem játszik, de van publikus IP-d, akkor keress meg magánba/msn-en.

(#1732) MarKoo válasza ngabor2 (#1730) üzenetére


MarKoo
őstag

Arany élete van itt valakinek. :)

(#1733) tildy válasza MarKoo (#1732) üzenetére


tildy
nagyúr

:B:B Következő táborban aki jófiú lesz, az visszakapja a sajátját:B

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1734) MarKoo válasza tildy (#1733) üzenetére


MarKoo
őstag

Én rossz vagyok mindig és mindenkihez. Nekem nincs rá szükségem, tekintsd ajándéknak. ;)
Helyette jöhet 1 penge vagy 1 kötél. ;]

(#1735) tildy válasza MarKoo (#1734) üzenetére


tildy
nagyúr

Vagy egy verés a hátsódra, hogy ilyen hülyeségeket beszélsz.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1736) satza válasza ngabor2 (#1731) üzenetére


satza
tag

felvettelek msnbe:DDD

Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?

(#1737) ngabor2 válasza tildy (#1733) üzenetére


ngabor2
nagyúr

Én se igazán tudok mit kezdeni egy kártyával, úgyhogy ha gondolod, ajándékozd tovább. Már jópár éve minden lapomon ott az integrált hang, és nem vagyok audiofil, tehát nekem tökéletesen megfelelt a sztereó Realtek cucc is.
Vagy építsd be mindkettőt, és akkor az egyikben lehet füles, a másik meg megy hangszóróra :C

(#1738) tildy válasza ngabor2 (#1737) üzenetére


tildy
nagyúr

Igazándiból hugi gépén vagy bedöglött az alaplapi hang, vagy a win rossz már rajta (alaplap csere történt asus a7n8x - E ről a régi chaiontechemre win reinstall nélkül)
Ezét kell hangkari.
Bakker nagyon morc lennek ha egy jumper miatt nem menne.. Nagyon nagyon morc.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1739) parandroid válasza tildy (#1738) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Jól értem, hogy alaplapot cseréltél Win reinstall nélkül és ezért nem megy a hang? Akkor jó eséllyel lesz két fölösleges hangkártyád. Meg egy hosszútávon (is) instabil oprendszered. ;)

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1740) VladimirR válasza tildy (#1735) üzenetére


VladimirR
nagyúr

hehe....lehet nem is volt hulyeseg, hogy tobben is PH! domina rangot javasoltak Neked a nagyur helyett?

(#1741) tildy válasza parandroid (#1739) üzenetére


tildy
nagyúr

Jól érted. Nem volt idő win reinstallra(feküdni kellett aludni, másnap vinnia gépet veszprémbe) , viszont azért ''hülye azért nem vagyok'' alapon leszedegettem a réginek a drivereit, és az eszközkezelőben is csak az egyik fajta (a cmedia, emrt a másik soundstorm volt) szerepel.
Win újratelepítés az majd lesz, de ahhoz le kell utaznom veszprémbe , hugi gépéhez.
Muszáj votl alaplapot cserélni, mert az már alapból sz.r és instabil volt (soha többet asus lapot!!!)

------------------------------------------------- -------------------------------------------
VladimirR azt hittem már rég a betonkeverőben vagy:U Egyébként meg nem ismersz még te erről az oldalamról:D Valószínűleg amiatt, mert nincs ilyen:U


[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1742) parandroid válasza tildy (#1741) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Gondoltam, hogy a drivereket lecserélted, de nem hiszem, hogy az ilyenkor sokat ér. Nem lepődnék meg, ha a Win reinstall után menne az alaplapi hang. :D Legyen igazam, mindenkinek az lenne a legjobb. Asus lapok egyébként nagyon jók (persze nem a 10k-s minuszikszes verziókról van szó), de hát az nforce2 sajnos nem lett tökéletes, a hangvezérlője meg ha jól tudom, amúgy is különösen problémás. Ez szerintem inkább a chipset gondja lesz. Mondom ezt úgy, hogy sose volt amd-s lapom, mindig Intel procijaim voltak, de a Via chipseteket igyekeztem kerülni. A SiS nekem bejött, bár sokan szidták ezt is, de persze az Intel chipsetek azért az igaziak...

p

[Szerkesztve]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1743) ngabor2


ngabor2
nagyúr

Ízlések és kredencajtók, de nekem az Asus nem igazán jött be. Unokatesómnak is 2 olyan lapja van, mindkettőt összepakolás után vissza kellett vinni gariba :(
Jelenleg én is arról nyomom, és a raid-et nem igazán sikerült belőni. Igaz, elég érdekes módon csináltam, ha tiszta install lenne, talán mnne. Egy Gigabyte lap volt eredetileg (és nemsokára ismét) a gépben. Azon más cuccok vannak (nF3, a jelenlegi lap pedig VIA), drivereltávolításra nem volt időm, Linux alá kernelt már jó előre fordítottam, ott nincs is igazán gond.
Ez az Asus lap iszonyú lassan bootol, néha kiírja, hogy CPU Fan fail, press F1. Nem áll le a venti, pedig felesleges forognia mindig. Az Ubuntu se volt hajlandó felmászni rá...
A Gigabyte-ot jobban szerettem, ha nem kellett, nem ment a venti. Egyetlen dolog, ami nem tetszett benne, hogy Linux alatt a szenzorok bekapcsolása után a venti nem állt le, és feleslegesen ment full fordulaton.
Lehet, hogy nem is Asus vs Gigabyte az ellentét, hanem VIA vs. nF3... De legalább túladok ezen a lapon is :D

(#1744) parandroid válasza ngabor2 (#1743) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Én szerettem a kredencajtómat, mondjuk az enyém, mint írtam, SiS csipes volt, bár nekem a Via-val is szerencsém volt. Igaz, hogy egy Asust én is gariztattam (azon is a hang szállt el, de teljesen, úgy, hogy a gépet is lefagyasztotta, ha le volt tiltva az integrált hang, akkor nem volt gondja a gépnek), de az a 3 év garancia elég meggyőző volt. Aztán nagyjából azóta nem figyelem a trendeket, amióta a P4P800 volt az Asus csúcslapja. :D No, ennyit a márkahűségről és a sznobizmusról. Egyébként a mostani alaplapom is Intel chipsetes a notimban, de asszony notija Via chipes és azzal sincs gond... :D A tanulság az, hogy tökmindegy, csak működjön. ;)

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1745) SPDeluxe1.0 válasza parandroid (#1742) üzenetére


SPDeluxe1.0
aktív tag

Lehet benn valami,hogy az nForce2 és a hangvezérlő nincsenek igazán köszönő viszonyban sem,a jó példa(lásd verziószám):Bővebben: link
LOL!!

"oh no the devil has a code for god mode!!!"

(#1746) parandroid válasza SPDeluxe1.0 (#1745) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Jó kép.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1747) tildy válasza parandroid (#1742) üzenetére


tildy
nagyúr

Én az asus a7n8x deluxe E wifi lapot azért vettem emrt hú de milyen fasza. Aztán pofáraestem tőle, sajnos nem pozitív értelemben. Abszolút nem vagyok megelégedve, de anyáméknak '' elmegy''

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1748) SPDeluxe1.0 válasza parandroid (#1746) üzenetére


SPDeluxe1.0
aktív tag

Jó.Valóban.Főképp,hogy nálam készült.Gondolkozom egy DFI lanparty nf4-es lapon,azon is integrált a hangkaresz(7.1).Vajon az is ilyen problémás lehet?

"oh no the devil has a code for god mode!!!"

(#1749) parandroid válasza SPDeluxe1.0 (#1748) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Szűrd ki ezek közül a piacos témákat és szerintem találsz bőven tapasztalatot: Bővebben: link. Jó olvasást.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1750) neongorack


neongorack
senior tag

Ma regeltem pont egy éve itt a PH!-n:C:D
Ennek örömére....Hmm.......őőőő.....megírom ide OFF-be!
Jobb nem jutott eszömbé.....

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  OFF TOPIC 23 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.