Hirdetés
Aktív témák
-
-
semmit. xp-s klienssel megyek be,és debrecenben most megy. múltkor 1 hetes leállás volt. király volt, mert nekünk 6. éven már nincs oktatás, csak gyakorlat, és vizsga. 6 darab. nos, eddig 1 hétig voltam gyakorlaton, és már szeptember van (aug 1 a start
már lassan lehetetlen a gépelés a genius alapbillentyűmmel, mert tele van szeméttel .lehet ezt takarítani??
[Szerkesztve]A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
feltennék egy láma kérdést!
van egy alaplap de nincs benne se memória se proci se semmi, csak tápra van kötve, ha bekapcsolom ilyen szűz állapotban, lehet valami baja?
szerintem nem! csak kérdezem, hogy mégis"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
lorcsi
veterán
azt hiszem ez illik most ide:
<amne`> az a baj ezzel az egésszel hogy a szar rendszer kitalálói mindig messze vannak egy szájba kenéshez. Most valami neptunos fejest leültetnék ide és mondanám neki lépjen be, kattint a linkre, disconnect levágnám egy ujját
''
én is csak brutálisabban.eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz Polacheck #1409 üzenetére
ne is mondd...már kb. 2-3 órája próbálkozom...mire meg majd fel tudok lépni minden normális időpont tele lesz ...a hajam fogom tépni..
remélem as főiskolán se jó az kicsit megnyugtatna...
nekem ez jön be:
Bővebben: link
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
lorcsi
veterán
bejött & ez várt:
Kedves Hallgatók!
A tárgyfelvétel 2005. szeptember 7-én (szerdán) 8:00-tól szeptember 25-én (vasárnap) éjfélig tart. A kis csúszás technikai okok miatt történt.
Csak a levelezős órarendek lesznek kitéve a TO-val szemben a koppolitüvegre, a nappalisok nem! A tárgyfelvétel után a felvett tárgyaknál az ''órarend'' gombra kattintva meg lehet nézni a felvett kurzusok helyét és időpontját.
Ha egy óra nincs az órarendben, azzal hozzám kell jönni a 125-ös szobába.
Ha egy tárgy nincs meghirdetve, azt kizárólag a tanszéken tudják pótolni.
Duczár Sándor
a vicc az hogy a Sanyi is ph-s
érdekes hogy ezt pl. 1-2 nappal korábban nem lehetett elküldeni
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
VladimirR
nagyúr
start menu => kellekek => kommunikacio (vagy internet, nemtom, mert atrendeztem) => tavoli asztali kapcsolat
bahh, Sanya megelozott
Lorcsi: az ertesites mindenhol jol mukodik, en vasarnap este 8 korul a szegedre tarto vonaton tudtam meg, hogy hetfon (ma) rektori szunet (vagy miafasz) van az egyetemen (SZTE TTK)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Bár tudnám ti miről beszéltek... én hajnali 2-ig filmet néztem, 11kor keltem, és kb ez lesz a program a hét hátralevő részében is. Neptunt nem láttam június óta, órarend már negyed éve készen...
MOD: mamakedvence: Mi lenne ha szimplán beraknál egy szóközt a nevedbe? Akkor el kéne hogy tudja törni neked két sorba. (Asszem...)
[Szerkesztve][ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
bullseye
addikt
-
VladimirR
nagyúr
válasz Rez_Grof #1418 üzenetére
szombaton jottem le kocsival (kulon jo volt, hogy ugy indultam el, hogy nem vlt kulcsom, es nem tudtam lesz-e valaki a lakasban, utkozben sikerult elernem a sracot, es beszeltuk le, hogy adjon kulcsot, mert a lakas ures lesz meg aznap - meg jo, hogy el tudtam erni, es nem szegedreol kellett visszafordulni, mert utvonalat kellett modositani, kecskemetre kellett menni a kulcsert), hoztam a cuccom, aztan mentem is haza, es tegnap vonatoztam le, mert a sok kocsog nem birja idoben jelezni, hogy nem kell rohanni, hetfon meg nem lesz suli
hat bekaphassak -
estie
tag
Sziasztok! Megjöttem gólyatáborból rohadt jó volt
Csak ennit akartam. Ja, meg a barátnőm úgy örült nekem hogy rögtön betörte véletlenül felénél a körmömet a lábamon és még vissza van egy városjárás"Aki azt mondja, képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá!"
-
-
Korcsii
őstag
Mi van VladimirR keresőjével? Nem úgy volt hogy ma hajnalban már menni fog?
-
-
VladimirR
nagyúr
miert? imho semmivel nem rosszab, mint pl egy Atus, Bog, fLeSs, vagy akar egy Parci felirat
a killerman - jelentesebol adodoan - mas kategoria
mas: iiimadom az emali szolgaltatokat....mindenki a freemail-t szidja, de nem tudom miert....az axelero es a citromail felvaltva mondjak be az unalmast ugy heti 1-1 napra, holott a freemail ''jo'', ha havonta egy-ket orat kihagy....de inkabb negyedevente
mondjon mar valaki egy gyors, folyamatosan rendelkezesre allo szolgaltatot.... (nem, nem kell gmail, sot 1 mega boven eleg) -
Korcsii
őstag
Most hallottam hogy a magyar internetezők átlagosan 1.25 órát neteznek naponta. Ez nem elecsony?
Ebben gondolom mi pH!-sok nem vagyunk benne, legalább is engem nem kérdeztek. Én nyáron 12 órát neteztem egy nap, de most is kb 7-8 órát netezek.
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Korcsii
őstag
válasz Viktor0610 #1439 üzenetére
Azt én nem hívnám annak
-
tildy
nagyúr
válasz Polacheck #1435 üzenetére
Szerintem meg nem teljesen midnegy.Sokkal jobban szeretem a nivkneveket, mert sokkal egyszerűbebn megjegyezhetők .Ezenkívűla sajátom épp tetszik is Bár azt nagyon tudom utálni ha Tildának hisznek
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ipgirl
tag
-
ladybug
őstag
Én is jobban szeretem a nickneveket. V.hogy egy darab belőled, nem? Egész ötletesek vannak sokszor, de előfordul, aki nagyon mellényúl a választás során.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
válasz ladybug #1446 üzenetére
Dede. Rövidebb is, egyszerűbben meg is jegyezhető , ráadásul én válazsztottam magamnak. Mennyivel egyszerűbb már megjegyezni, hogy vagy ladybug, vladimirR vladimirR és így tovább. Főleg , hogy vannak oylan nehezen megjegyezhető nevű egyének, mint amilyen maniac családneve
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
Grafiqs
őstag
Lövöldözés volt a Komjádi uszoda előtt. Amennyire tudom egy autólopás elkövetőivel kerültek a rendőrök tűzharcba.
De bazz, nem tudok utánanézni...És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest