Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Viktor0610

MODERÁTOR

válasz VladimirR #4936 üzenetére

Amit linkeltél, tökéletesen igaz a mai médiára...
    Szánalmasnak tartom, ha pl. történik v.mi rossz (baleset, terrortámadás, stb.) egyből bemondják azt is, ami az elmúlt x évben történt...
    Amennyiben pedig ''csodával határos módon'' nem történt semmi, lefestik, hogyan is végződhetett volna... :(((
    Mestereségesen fenntartják az emberekben a félelmet mindenféle rosszal kapcsolatban, közben igénytelennél igénytelenebb műsorokkal bombázzák az agyunk... :(((
    Ez rossz, de sajnos erre van igény... :(

• rii

nagyúr

válasz VladimirR #4936 üzenetére

(Amit irtál a linkelt hsz-ben, abba én bele se gondotam, de szvsz tényleg így lehet. Sztem a magyar média szándékosan tartja ilyen alacsonyan a szíinvonalat, és ezzel kb. hasonló színvonalra süllyeszti le a társadalom azon rétegét, akik az alap-adókat nézik. nagyon úgy érzem, hogy a médiák azt akarjákk elérni, hogy az emberek gondolkozását Ők irányíthassák.)

Nekem akkor szokott eldurrani az agyam, amikor esti híradóba berakják, hogy XY gázpalckja felelőtlen, hozzánemértő használat miatt felrobbant, és kiégett 4 emelet magasan egy 20 emeletes panelház.
    És ezt mutogatták több percen keresztül, pedig ez maximum 30-40 embert érintett, nem az egész országot, mi a túrónak kell ezt az egész országba bele sulykolni? Elég lett volna egy sorban is elmondani, nem kellett volna mellé az a rengeteg képi, és hanganyag.

És úgy érzem, hogy nincs a világban annyi hír, mit nap-mint nap meg kellene nézni, fel kellene dolgozni. Szerintem egy heti újság bőven elegendő.

Ki a francot érdekel, hogy FR. o-ban lezuhant egy repülő? Magyaroszágon legrosszabb esetben ez 8-10 családtagot érint. És a híradók ilyen esetekkel vannak ''kitömve'', feldukkózva.

Amitket írtál, magazinműsorok, azokba már bele sem néztem soha.... Én még a legyen ön is miliomost utálom, de nagyon.

Aktív témák