Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Megszokás kérdése inkább, úgy gondolom.
Cégnél nekünk is angol billentyűzeteink vannak, én pl két kiosztással használom (ctrl+shift vált). Érdekes is lenne üzleti leveleket írni ékezetek nélkül - hogy a pocsék helyesírást ne is említsem.
Itthon az egyik notebook német billentyűzetű, a másik angol, mindkettú magyar kiosztással megy, sem kedvesemnek, sem nekem nem okoz gondot a dolog.
[]#@ karaktereket én is sűrűn használom, igazából nem okoz gondot egyik sem - jé, most vettem észre, hogy ctrl+c-re felugrik a trillian panelje, ez eddig fel sem tűnt...
Ami érdekessé teszi a kérdést az az, hogy amikor annak idején az egeres topikokat nézegettem, akkor kénytelen voltam külön keresést csinálni 'egér' és 'eger' kifejezésre is, mert sokan a topikcímben sem használnak ékezeteket. És ez azóta is sokszor megzavart már.
Amúgy meg az egész odafigyelés kérdése, hogy egy szép keretes szerkezetbe helyezzem a mondanivalómat.
Szerk: hol a harmadik shift?
Incognito: tényleg, ez valami bug lesz.
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest