Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ma voltak bekötni a netet, igaz, még csak az antenna és a gép összekötése volt meg (egy routeren keresztül, 14m cat5 kellett közéjük...). A csajszi kérdezi az adatokat, meg felhasználónév/jelszó párost. Mondom, lehetne ideiglenesen a felh. név, aztán megváltoztatnám? aszongy nem lesz olyan egyszerű megváltoztatni, mert a központi szerveren lesz (Linux), amihez nem fogok hozzáférni. Másrészt nem igazán fogadja el a rendszer, ha a név és a jelszó megegyszik. Az első mondatával nem értettem egyet, mert elég sok helyen láttam már megoldást webws felületről történő jelszóváltoztatási lehetőségre. Rendkívül szélsőséges esetben akár ssh-n belépve is meg lehetne változtatni. De jó, legyen nem vitatkoztam vele. De hogy ne legyen ilyen egyszerű, egy ''igazi'' jelszót adtam meg neki. Nem örült. Elővettem egy papírt és egy ceruzát, és ami betű és szám eszembe jutott, elkezdtem mondani neki. Csak úgy ex-has: ''nagy G, kis x, 3 kis b, nagy K 2'' (persze ennek itt köze nincs az én jelszavamhoz, csak hasonló a logikája). Csúnyán nézett, de ő kért egy jófajta jelszót.

No, kapcsolom ki a gépet, mert dörög az ég
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest