Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ma voltak bekötni a netet, igaz, még csak az antenna és a gép összekötése volt meg (egy routeren keresztül, 14m cat5 kellett közéjük...). A csajszi kérdezi az adatokat, meg felhasználónév/jelszó párost. Mondom, lehetne ideiglenesen a felh. név, aztán megváltoztatnám? aszongy nem lesz olyan egyszerű megváltoztatni, mert a központi szerveren lesz (Linux), amihez nem fogok hozzáférni. Másrészt nem igazán fogadja el a rendszer, ha a név és a jelszó megegyszik. Az első mondatával nem értettem egyet, mert elég sok helyen láttam már megoldást webws felületről történő jelszóváltoztatási lehetőségre. Rendkívül szélsőséges esetben akár ssh-n belépve is meg lehetne változtatni. De jó, legyen nem vitatkoztam vele. De hogy ne legyen ilyen egyszerű, egy ''igazi'' jelszót adtam meg neki. Nem örült. Elővettem egy papírt és egy ceruzát, és ami betű és szám eszembe jutott, elkezdtem mondani neki. Csak úgy ex-has: ''nagy G, kis x, 3 kis b, nagy K 2'' (persze ennek itt köze nincs az én jelszavamhoz, csak hasonló a logikája). Csúnyán nézett, de ő kért egy jófajta jelszót.

No, kapcsolom ki a gépet, mert dörög az ég
Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Lightyear - befektetési app
- LG LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Hobby elektronika
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD IRIS Xe
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest