Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Hmm ezt valaki magyarázza el nekem:
Adott egy touch pad. Ezen kívűl adott az ujjam illetve bármilyen testrészem és sok-sok tárgy. Na most. Az ujjammal és könyökömmel (mással még nem próbáltam
) gond nélkül tudom mozgatni az egérkurzort, de semmilyen eddig próbált tárggyal nem, legyen bármekkora és bármilyen alakja. Most én vagyok hülye vagy ez vmi feature? 
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Air 15 M4 Éjfekete bontatlan
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) gond nélkül tudom mozgatni az egérkurzort, de semmilyen eddig próbált tárggyal nem, legyen bármekkora és bármilyen alakja. Most én vagyok hülye vagy ez vmi feature?