Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nos tegnap leírtam hogy mien problémákkal szívok. Sikerült megoldanom őket. Miután kipróbáltam mindazt, ami magamtól eszembe jutott, elmondtam a bajomat pár agytrösztnek
, hátha tudnak segíteni. Volt olyan aki megkérdezte, hogy biztos, hogy bootolható a cd. Én erre azt feleltem, persze miért ne lenne az. Kipróbáltam egy másik cd-vel is, és arról se bootolt. Miután kemény 12-13 órát szívtam folyamatosan a gép előtt próba szerencse alapon behelyeztem egy harmadik telepítőt a meghajtóba és a gép bebootolt róla. Hihetetlenül megkönnyebbültem, de nem tudtam mire vélni azt, hogy az előző két cd-ről nem bootolt, hiszen eddig azokat használtam egy másik gépnél. A cd-ket csak azért nem törtem ketté, mert sajnáltam volna őket, és talán még fogom tudni őket használni. (előtte persze alapos tesztnek teszem ki őket) Miközben a Windows felment a gépemre, lementem a kaktuszaimat ápolgatni. Az egyiknek kifolyt a víz a táljából, de egy törölköző segítségével szerencsére időben feltöröltem. Azonban amikor hátraléptem felrugtam a locsolót, ami tele volt vízzel. Megálltam a tócsa közepén és ugráltam, mert már idegileg kész voltam.
Miután ezt a problémát is megoldottam jött a következő. Az SP2-vel nem akart elindulni a gép, hanem ugrált a kép. Kaptam pár tippet moonman-től, de sajnos nem jött be, viszont annyit meg tudott mondani, hogy ez vga probléma, mert belekerült az eseménynaplóba is. Innentől kezdve könnyű dolgom volt (azért annyire mégse), mert tudtam mi a baj. Néhányszor még próbálkoztam, de mindig ''rendszer visszaállítás egy korábbi időpontra lett'' a vége. Gondoltam, akkor felrakom így a progikat meg drivereket és ha kicserélik a vga-m, akkor majd felrakom az SP2-t. Ám amikor mindennel végeztem úgy döntöttem, hogy felrakom az SP2-t, csak előtte csinálok egy visszaállítási pontot. Ez hajnali 4-kor történt, de már lassan 24 órája talpon voltam, így hát ledőltem egy kicsit. El is gurult a fejem és délben, 11-kor találtam meg. Újraindítottam a gépet, mert este már nem tudtam
és láss csodát, tökéletesen megy.
A lényeg: a tegnapi nap nem az én napom volt
Jah és megdöntöttem a rekordom. Tegnap a nagy driverfelrakások után és a különböző USB eszközök csatlakoztatása után 29-szer ment végig a Windows csík.
Eddig nekem max. 14 volt.
Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Éjszakai műszak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, hátha tudnak segíteni. Volt olyan aki megkérdezte, hogy biztos, hogy bootolható a cd. Én erre azt feleltem, persze miért ne lenne az. Kipróbáltam egy másik cd-vel is, és arról se bootolt. Miután kemény 12-13 órát szívtam folyamatosan a gép előtt próba szerencse alapon behelyeztem egy harmadik telepítőt a meghajtóba és a gép bebootolt róla. Hihetetlenül megkönnyebbültem, de nem tudtam mire vélni azt, hogy az előző két cd-ről nem bootolt, hiszen eddig azokat használtam egy másik gépnél. A cd-ket csak azért nem törtem ketté, mert sajnáltam volna őket, és talán még fogom tudni őket használni. (előtte persze alapos tesztnek teszem ki őket) Miközben a Windows felment a gépemre, lementem a kaktuszaimat ápolgatni. Az egyiknek kifolyt a víz a táljából, de egy törölköző segítségével szerencsére időben feltöröltem. Azonban amikor hátraléptem felrugtam a locsolót, ami tele volt vízzel. Megálltam a tócsa közepén és ugráltam, mert már idegileg kész voltam.
és láss csodát, tökéletesen megy.
Eddig nekem max. 14 volt.