- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Mesesajt!
De nagyon szerettem. Már sehol nem lehet kapni?
Esmein mondata meg megállná a helyét a nap tapasztalatai között, vagy mi a szösz a topik címe...
Más:
Csütörtök óta fáj a fogam, amibe egy csapos fogat tettek. Pénteken még bíztam benne, hogy elmúlik. De holnap rátelefonálok a dokira, hogy nem lesz ez így jó, csináljon vele valamit. Így nem mehet rá a korona, mert megőrülök, az utóbbi napokban több gyógyszert ettem, mint az elmúlt kb. 5 évben. Igaz, ebben az is közrejátszott, hogy az elmúlt 5 évben kb. 3 szemet ettem, de akkor is... az Apranax se igazán segít. Ami még zavar: az állandó fémes íz a tömött fog körül. Nem akarom elhinni, hogy a csávó nem tudta azt a régi igazságot, hogy 1-nél több féle fém ne legyen a szájban. És természetesen pont a mellette levő fogban van egy méretes amalgámtömés. Ha továbbra se lesz hajlandó elmúlni a fájdalom, kénytelen leszek kihúzatni, amit nem igazán szeretnék
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nagyon szerettem. Már sehol nem lehet kapni?