Hirdetés
Aktív témák
-
-
I_Am
veterán
Bővebben: link egy gyors kép a mostani ábrázatomról, remélem Esmein is látja majd és megérti miért linkeltem be délután Tito Ortiz képét mikor a fantomképes poénját belökte.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz VladimirR #3410 üzenetére
Egyik haverom teljesen véletlenül linkelte be az oldalt nekem cseten, és mondta, hogy egy körüziként ment végig, ugyanis egy bot küldte szét a linket: lehet ezért a nagy érdeklődés?
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
VladimirR
nagyúr
válasz mr.geeZ #3411 üzenetére
nemtom, csak azt, hogy index, terminal, sg, hwsw, pcdome, hardwareoc, juventusfc forumokon is be vamn linkelve, van, aki berakta a blogjaba, es email-ben is terjed -- legalabbis a http referer-ekbol ezeket latom
jah, meg tobb webchat oldalrol is jottek, szoval irc-en is lehet
mind1, buszke vagyok magamra -
mr.geeZ
aktív tag
válasz VladimirR #3412 üzenetére
benyomsz egy bannert a szöveg alá, és meggazdagszol Aztán majd ha kiég a dolog egykét nap múlva már alapítvány fog alakulni a szegény webprogramozó öregekotthonába való elhelyezésére
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Egy kalappal a harca indulóknak! -
Sianis
addikt
Se jeges, se ''vérboci'' ? Keljetek már fel!
Lassan avatar-t kell váltanom, túlzottan divatba jött ez! Bekéne vezetni az új arcképeket, vagy az egyénesítést ismét! -
erdeya
senior tag
Ez a nap is elkezdődött...
Ma milyen botrány lesz? Nem olvastam bele a műsorfüzetbe...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
TéKrys
senior tag
A nap poénja: ''anyum a melegétkeztetés helyett nethasználatot kért és kapott inkább''
Bővebben: linkhttp://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
erdeya
senior tag
Senki nem próbálta tegnap a sör nyerős tippemet???
Azt hittem mára már mindenki nyer egy-két rekesszel!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
-
Vangelis
félisten
Kötöjeles dvd lemezt láttatok már?
Bővebben: link@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
erdeya
senior tag
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
kipróbáltad?
Ha még nem, akkor hajrá! 2-3 sms-t megér.
Nem tudom mi alapján jön a válasz sms, de én 2 sms-ből kétszer nyertem. Egyből jön a válasz. Ha mégsem, akkor nem nyertélSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
-
erdeya
senior tag
a legfrappánsabbakat gondolom élő emberek válogatják ki, de az aranyászok honlapján i is van írva, hogy eddig melyikek voltak a legjobbak.
De a sör nyeréshez elvileg tök mindegy mit írsz, mert automatkusan jön a válasz. Tehát ha nyertél, akkor miután elküldted az üzit, egyből csipog a telefon.
Ja, és nem emeltdíjas úgy tudom.
Torz on Borz: Minek vagy az alkalmazottja? A sörgyáré? Ha nem, akkor te is jáchacc!
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest