Hirdetés
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz dannnnn #2200 üzenetére
Világ életemben Athlonom volt, most épp procim meg ramom nincs bele szal fákk.. Arqhuissal nemtom hogy mi van, ha jól emlékszem leb*sztam valamelyik topikban talán, meg már egy hete nem láttam mert nem koleszban vagyok.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz dannnnn #2203 üzenetére
Mert nagy a szája és meg sem fordul a fejében soha, hogy esetleg nem neki van igaza. Amikor persze ezt a szemére vetik ő van a leginkább felháborodva, sajnos ezek a gyerekek, akiket a szülő kiskorban nem tud elég keményen fogni, mentális disztorzión mennek keresztül, aminek a végeredménye erőszakos viselkedésforma illetve teljes kompromisszum-képtelenség lesz.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz dannnnn #2205 üzenetére
Én ismerem a srácot személyesen, nem te. Alapvetően nincs vele baj, csak kicsit olyan, mint a 100 forintos, meg mondom, ha valami nemstimmt akkor mindenkinek a kurva anyját.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
steve@prhw
őstag
Hátvazze.... Most hoztam el egy gépet, időnként megfagy, és utána nem lehet egy darabig elindítani, mert sípol, mint állat....
Egy vargáné és két púpos kondi
Persze kispénzű csapat nem túl régen jó drágán vett gépe... (Shuttle ak32l, 950-es viharmadárral). Most mit mondjak neki? Dobja ki? Vagy veszek egy tápot, majd koldulok valahonnét két konit, és kicserélem... Hogy ebből nem fogok meggazdagodni, az holtbiztos... Ráadásképp ma rohantam el diplomamunkát kötésre leadni, és pénteken lesz két vizsgám
(Viszont egyszer az ilyen melókért kapott ajándékpiákból rendezek egy olyan berúgást, hogy kidől a házfal..)
Bocs az offért, de ezt ki kellett írnom...''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
Esmein
nagyúr
válasz steve@prhw #2207 üzenetére
Az a piálás jól hangzik
Kéne egy számítástechnikai felvilágosító műsort alkalmazni, illetve jelvényes felvilágosítókat a legnagyobb forgalmú kiskerekbe. Vagy nemtom. Az emberekkel nem is az a baj, hogy abszolút nem értenek a számítógéphez, hanem hogy nem lehet nekik elmagyarázni rendesen a dolgok mikéntjét, vagy már egy okos ismerős elmagyarázta... Rendszerint programozók hardver, hardverguruk szoftver téren tudnak okosságokat terjeszteni."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
steve@prhw
őstag
Na ja...
Igazából az a gáz, hogy sokszor ugye tök jól megy, aztán meg van, hogy 5 perc alatt fagyi, aztán sííííp... Döglene meg, és akkor azt mondanám szomorúan: csere. De így? Most például 1 órája használom, arról írok. Spy- és víruskeresőket futtattm, a prime azóta megy, semmi gond. Gondolom itt kicsit stabilabb az elektromos hálózat, vagy éppen úgy állnak a csillagok. A feszek persze össze-vissza ugrálnak everest szerint, de megy.
Bekössem csillag-deltába, és húzzak vele ívet? Ehhh...''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
steve@prhw
őstag
válasz steve@prhw #2209 üzenetére
Ja, bocsi, hogy szétonolom az offtopicot...
''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
Esmein
nagyúr
válasz steve@prhw #2210 üzenetére
Mondd meg hogy szar a táp, a kondikat meg cseréld ki.
-
tildy
nagyúr
NA ide is benéztem, látom senkinek nem volt túl nagy szófo.ása...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
veterán
Hhhhhhh... soha nem lesz már péntek este tíz óra. :\
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
-
_Volkovy_
nagyúr
Teljesen váratlanul a matektanár kettes helyett hármast adott.Kész vagyok..
-
b14
senior tag
Elég egyszer.
Ha az gondolod, hogy én azt akartam mondani, hogy le vagy szarva, akkor tulajdonképpen te hiszed magadról azt.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
_Volkovy_
nagyúr
Fogjam vissza magam?Őrjöngenék?
Csak lefárasztottak egész nap,és itt is megy az oltogatás. -
tildy
nagyúr
5ös matek érettségi vagy évvégi jegy meg gyakjegypót
Heheh egy órával korábban jött a zárhatósági sms Ma hamar végzek azt hiszem
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
MarKoo
addikt
-
_Volkovy_
nagyúr
Mindenki beír ide mindent,az égegyadta világon,semmi leugatás nincs-vigyorgás röhögés hötyögés etc.Én meg beírom hogy végre van valami sikerélményem.
Erre jönnek a beszólások,hogy az egyetemen minusz kettes.
Olyan jó ide 5 percre feljönni,egy élmény.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Az vicces, mikor egy tök nyugodt emberre mondják, hogy ideges
Lehet tényleg egy állat vagyok és nem lehet velem szót érteni ?"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
-
tildy
nagyúr
válasz _Volkovy_ #2242 üzenetére
Szvsz én örülök, hogy megkaptad, remélem a matekot nem lógtad el, és biztos ezt is figyelembe vette a tanár
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
_Volkovy_
nagyúr
igazság szerint 3 napja most jöttem fel először fórumra,nem bizniszelési célból.
érdekes.
asszem ezentúl IRL élem az életem.byebye.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest