Hirdetés
Aktív témák
-
mbit
tag
RGB voltam
-
erdeya
senior tag
Jupííí!
A kedvesem megkapja az év végi jegyet! Ez a nap jóhíre!
A csalovicsok meg szívnak (sajnos jópár ártatlan is )Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Sátán44
addikt
Nem tudja valaki,hogy mennyibe kerül motorra a regisztrációs díj?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Vangelis
félisten
Megjött az uj sata vinyóm oszt szivok mint a torkosborz...
Nem bírom rá rendesen átrakni a rendszert, pedig tuti jó minden, nyomk rá egy javítást. hátha.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
erdeya
senior tag
-
escie
őstag
az igazi...
Bővebben: link
köll-e?I'm back, baby!
-
mayerlaci
senior tag
Na mivel a topicnyitási kényszerben nem kaptam választ be irom ide is:
Érdemes lenne-e megnyitni ''a nagy VS'' mert egy csomoan nyitnak topicot hogy melyik a jobb akkor nem kéne uj topicot nyitni ott szépen megkérdezhetnék és kibeszélnénk a témát.
(Például:6600GT VS 9800pro) csak egy példa.
Ha nincs sok értelme akkor meg szoljatok mert azt nem szeretném hogy a 3. hsz egy mod legyen és jol lecsesz.
És lécci indokolja.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Windóóózt telepítek, házon és magamon kívűl vagyok, ne keressenek
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
erdeya
senior tag
Iszonyat mennyi barom van...
a korábban emlegett pálya.hu-n még mindig megy a bolondéria.
kamu emberek csinálják a tüzet, hogy nekik aztán a legtutibb tételek vannak meg. Már azok is amik jövőre lesznek. A szörnyű az, hogy a sok kis suttyó, meg írogatja az e-mail címét, hogy hova küldjék.
Egy spammelőt rájuk kéne büntiből uszítaniSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
mayerlaci
senior tag
Okés akkor nem lesz vs-es topic.Már azt hittem anaqer azért mondja hogy ez miatt hogy ez miatt simán lehet topicot nyitni
-
VladimirR
nagyúr
valaki dobja mar be ezt a linket, aki tud oda irni: http://erettsegi.doesntexist.com (Bővebben: link) - had oruljenek Ok is (meg en is, mert mar levelben is terjedek, tobb, mint 10 forumon vagyok fent, mar irc-en is megkerestek miatta, etc... - eddig ~7000-en neztek meg )
-
Tithian
őstag
Sőt, sokan már pénzért árulják a holnapi angol és a pénteki német feladatsorokat (décén is megy a hülyítés).
Ha - nagyon valószínűleg - csak fejősteheneket keresnek kamu sorokkal, akkor ma is érvényesülhet egy egészen apró vagyoni átrendeződés a leleményesebbek felé.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
sharpapa
senior tag
Sztetek a yamaha r1 verné a hayabúzát? nekem fogalmam sincs, de inkább hayabusát vennék
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok eltűnve, csak fórumozni nem jut időm
Addigis itt van helyettem a Vörös Halál
Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
B.Kox
tag
Kötelező: Bővebben: link
OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
Hunterevil
tag
nemtudja valaki kinek van olyan quakeIII excelent-esavatarja és hol lehet leszedni azt a képet (nem akarom használni)
the fun is in knowing...
-
VladimirR
nagyúr
válasz Hunterevil #3584 üzenetére
tr00p3r-nek (Bővebben: link) van olyanja
es itt a kep
[Szerkesztve] -
Niquis
aktív tag
válasz sharpapa #3581 üzenetére
Nincs rálátásom az éppen aktuális verziókra, de kábé 2-3 éve az volt az általános vélemény, hogy az R1 agilisebb, vadabb bike mint a 'Busa, kivéve a végsebességet persze, és utóbbi jobban használható, egyáltalán: használható túracélokra ( persze nem mondjuk FJR1300 szinten ). Az R1-et úgy tudom, majdnem minden évben kihoznak egy még agilisebb, még vadabb verziót. Mérlegelj.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
Viktor77
titán
És igeeeen!!!
Nem tudom emlékeztek-e, de volt egy vitánk valakivel, ahol megemlítettem, hogy volt egy srác, aki anyázott (nekem), hogy miért zártam a topicját (és akkor nem emlékeztem melyik volt ez). Megtaláltam (véletlenül): Bővebben: linkCsinálni kell. Kész. Pont.
-
brownus
veterán
Mit mond a 30-ik másodpercnél? .......én xxxx vagyok b@zdmeg.....
Bővebben: link -
-
B.Kox
tag
válasz Vangelis #3593 üzenetére
Egy videó. Cig... khm kreol bőrű csávó nyilatkozik a TV-nek és igen érdekes az előadásmódja...
OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
tildy
nagyúr
hm, csak nem a minap leadott kékfényes ripot?
az jó volt, szakadtunak röhögéstől , párommal.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tiv83us
veterán
Toltsd fel ide legyszi es akkor mindenki igenyeit /vagyait? / kielegited
Bővebben: linkAlways Outnumbered, Never Outgunned
Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest