Hirdetés
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Sírok egy sort.
MSNen beszélgettem pár barátommal, akiknek állítólag megvannak az e heti kenyérsütőversenynek a biztos befutó receptjei. El vagyok képedve. Ilyen hogy forudlhat elő? Persze most nem irigy vagyok vagy valami, hogy tavaly saját recepttel kellett indulnom, de hihetetlen hova sülllyedt egy-két megmérettetés színvonala. A verseny mennyiségrésze, vagyis hogy mennyi kenyeret kell sütni, hogy a bírok jól pontozzanak, szintén megvan nekik, meg a kenyérhistória is ott pihen elöttük. Mi lesz így a magyar pékekkel, ha saját kúfőböl nem tudnak egy ilyen megmérettetésen helytállni?
Többször olvassátok el, nem félrebeszélek a láztól vagy valami. Itt tart a magyar kenyéripar.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Esmein
nagyúr
válasz Agostino #3202 üzenetére
Tavaly indultam a kenyérsütő versenyen, de elfogadnék egy receptet, csak hogy tényleg kiszivárgott-e... Hmhm. Furcsa egy helyzet állt elő, és megint nem azok fognak szívni akik tényleg megérdemlik.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
gLes
őstag
3201.
-
Agostino
addikt
Elmegyek aluszni egyet. Arra figyeljetek, hogy az élesztő ha lehet ne por legyen.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Integra
titán
gudnájt!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
-
TexT-BoY
addikt
jóreggel! koránkelte.. hol az arany
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
jeges
senior tag
válasz Agostino #3202 üzenetére
ugyan már... sztem Te magad se gondolod komolyan, h kis hazánkba' bármilyen verseny receptjeit nem ösmerik jónéhányan már a verseny előtt.
én spec nem emléxem olyan évre, amikor a péktanoncok egy részének ne lett vóna meg...
az meg, h mi lesz így a magyar pékekkel? semmi... ugyanaz, ami eddig vót...
hja, egyébként jóreg minden lelkes off-olónak! -
erdeya
senior tag
Pitypangszagú jó reggelt!
Tegnap elfelejtettem elmesélni, hogy nyertem 40 üveg sört.
Az arany ászoknak van ilyen játéka, hogy meg kel smsezni, szerintem miért jobb az új hosszú nyakú palack és naponta 100 rekesz sört sorsolnak.
Küldtem mindkét telefonomról üzit és midegyikre jött a válasz, hogy egy héten belül hívnak, hogy jut el hozzám a nyereményem, a 20 üveg sörike!
Jó mi?Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Loretto
veterán
Hí everybody. Ma lesz a kedvencem: a matek... Hajrá gyerekek...
Soirée...
-
Sianis
addikt
válasz SPDeluxe1.0 #3217 üzenetére
sörösnek mondanám...
-
Vangelis
félisten
Ismét reggel........ki hogy kelt?
Én rohanósan
[Szerkesztve]@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Slayer Valor
őstag
A Half Life 2-nél a Proper-Emporio és a Retail 2 bd külön?
-
erdeya
senior tag
válasz SPDeluxe1.0 #3217 üzenetére
Küldjél te is valami frappáns ötletet, hogy miért jobb a hoszúnyakú palack. lehet baromság is.
Az egyikben én pl. azt írtam, hogy azért jobb a hosszú nyakú palack, mert így nyakhosszal előzi a többi sört.
Ha nyertél, sms fordultával jön is a válasz. Ha meg nem, akkor már ne is várd
Akit érdekel, a szám, ahova küldeni kell: 30/30-30-280
Vagy nézzétek meg: Bővebben: linkSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
ngabor2
nagyúr
válasz Vangelis #3219 üzenetére
A szokásos reggeli kelés: 4:55 bekapcsol a rádió (szigorúan Kossuth, a többire visszaalszok). 5:10 felkelés, öltözés. 5:12: további ébredés, kaja táskába pakolása. 5:22 irány a busz. 5:35 a busz indul, alvás. 6:25 ébredés, buszról leszállás. 6:30: felszállás a helyi buszra, irány a melóhely. 6:52: megérkezés, átvedlés, MUNKA...
-
Loretto
veterán
Tele tököm nőkkel. Miért nem tudnak nyugton maradni ha már end?
Soirée...
-
HÁZIGAZDA
Véleményezzétek plíz!
Bővebben: linkdicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
TéKrys
senior tag
válasz Vangelis #3219 üzenetére
Jó reggelt!
Na lássuk csak.: Én is rádióra ébredek 6:30kor. Általában a városi rádiót (Aqua-rádió) hallgatom. Fetrengés 7ig. Utána mosdás, reggeli, újságolvasás. Esetleg egy kis edzés. Pár súly ide-oda lökdösése. Húzózkodás (hogy szép nagy legyen a hátam ) 8:30kor szoktam elindulni dolgozni.http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
BOOSTER
aktív tag
Én 10-kor ébredtem...
Mindenki hülye aki nem normális?
-
erdeya
senior tag
Megnéztem a tegnapi irodalom tételeket. A szövegértéses feladatra voltam kíváncsi. A megjegyzésem: ekkora faszságot
Ember a talpán aki ezt felfogja... És mi köze az irodalomhoz???
Na mindegy...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
...már megint valami kirekesztős klubot alapítasz?
Én nem lehetek bene mert hatmonikus párkapcsolatban élek? Jól van... nem haragszom...
Mondjuk ilyen alapon minden klub kirekesztő. Nem lehetek a Harley Davidson klub tagja ha nincs hárlim... nem jó ez így.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Gh0sT
addikt
MODOK: Be lehet regisztrálni olyan mail címmel, amivel valaki már regsiztrált?
Más: hogy fenébe zajlik egy lakcímbejelentés? Tudja valaki? Ahhoz kellene, hogy bejelentkezhessek a munkaügyi kp-ba. Itt van nálam egy nyomtatvány, de ezzel most vissza kell mennem az okmányirodába? Kell erre illetékbélyeg?Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Esmein
nagyúr
-
brownus
veterán
Megkaptam az adó papiromat és a visszajáró adóelőleg 1Ft. vicces, megtarthatják
-
Cardinella
aktív tag
T. Hun'reeth,
''Ezt elszúrtad! Ugyanis ez a kifejezés épp azt jelenti, hogy kiemelkedő valaki a millióból és nem csak egy a millióból! Én is sokáig ezt hittem de kérdezz meg egy amerikait.''
Nos ezért írtam idézőjellel, és három ponttal; tudod, szövegértés.(Én is tisztában vagyok a kifejezés értelmével.)
''Kézcsókom''... -
Esmein
nagyúr
Mikor volt divat a charleston ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Btw, I_AM, nem te hadonásztál a 21-esen szamurájkarddal ? Hasonlított rád a fantomkép kicsit
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Integra
titán
egy kis érdekesség
Új megvilágításban tárta fel előttünk a régóta ismert Sombrero-galaxis képét a Spitzer-űrtávcső, lenyűgöző felvételt készítve a szimmetriasíkban elhelyezkedő porgyűrűről.
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
I_Am
veterán
Így nézett ki a fantomkép?
Bővebben: linkHa teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest