Hirdetés
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
-
Esmein
nagyúr
Hogy hívják azt a táncstílust, amit a heinekenes reklámban nyomnak ? (waterman ?)
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Mind foglalt, 5 embör van a családban 4 gépre, és nekem jut a 166-os cyrix. Nem jó buli
#2407: mintha fizika nem is létezne olyan dolgokat alkotnak...
Lehet hogy az
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Slayer Valor
őstag
Prince of Persia Powaaaaaaaaa!!!! Nagyba nyomom, erre kimegy az áram Éppen mentettem volna el, és hardon viszem
-
Slayer Valor
őstag
Szép maszk(ha az, de eléggé úgy néz ki és sokan állítják) Egy zárt topikból szedtem
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
válasz Slayer Valor #2411 üzenetére
És megint elfelejtetted odaírni, hogy NSFW.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz Slayer Valor #2413 üzenetére
Not safe for work
Nem biztonságos munkába ~ ne nézd meg ha nem bírod cérnával."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
sharker
aktív tag
Unatkozom...
Holnap ballagás...
Rohadtul nincs kedvem bemenni.../igaz nem én ballagok/ -
g4dg3t
senior tag
HeLLa!
Elobb jott emailben...allitolag a tsunami dobta parta ezt az ''izet''...nem tom mennyire lehet hinni neki...DEEEE MIEEEZ?
Bővebben: link -
Old Death
senior tag
Ez: Bővebben: link (topic zárva)
oldy
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
tiv83us
veterán
Jo Estet/Reggelt!
Na hazaertem melobol, visszajott az a ****** *****#$$%! hideg, mar kurvara elegem van, elfogok koltozni innen a picsaba hamarosan. Keszulj Bash, lehet megyek vissza Floridaba /Ne izgul, igazabol California jar az eszemben, L.A. megtetszett a multkor /
Mar amugy is unom ezt a kis szutyok varost a sok redneckkel...
Bash, gondolom nallatok meg ezerrel megy a legkondi, nalunk meg meg majdnem futeni kell...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
VladimirR
nagyúr
válasz tiv83us #2424 üzenetére
hat jah, azt valahogy nem irigyeltem...
en meg nem ilyen koran, hanem ilyen keson
tegnap 24 otrat voltam fenn, tanultam, megbuktam ket tantargybol, elcsuszott kicsit a napom, este 8-kor keltem, most meg mar nem akarok lefekudni, mert meg el kene mennem penzert (de szerencsere a kozelben levo bankautomata nem mukodik), mert jon foberlo lovet kollektalni... -
Sianis
addikt
Jó reggelt!
-
tiv83us
veterán
válasz VladimirR #2425 üzenetére
Vazze haver, mibol sikerult megbuknod?
Nekem ez mar megszokott, hogy reggel 7-kor fekszek le, pedig irattam mar fel minden loszar tablettat a dokival, de szart se er.
Most vettem egy flaska bort, mar kezd hatni hatha most sikerul valami normalis idoben kifekudnom...
Foberlo nem fogad el csekket??
ui:Te figyelj mar, jut eszembe a bankautomatakrol, Neked gondolom dombornyomott kartyad van. Na most a helyzet a kovetkezo, en nagyon szeretnek a sportingbet.hu-n fogadni nemi sportesemenyre, de a mi allamunkba tiltva van a szerencsejatek, ezert a Bank of America nem enged utalni penzt ilyen cegek szamara, ezert nemtudom feltolteni a szamlam. Felhivtam ma nagyanyam, aztmondta neki vmi dombornyomott MasterCardja van, de ugye kellene a hatan levo 3 szamjegyu biztonsagi kod is, es o valtig allitja, hogy nincsen olyan. /Tudod a magnes csik alatt ahol ala kell irnod...most tenyleg nincs ilyen a magyar bankkartyakon, vagy csak nagyanyam benazik?/ Neked van olyan?Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Bash
addikt
válasz tiv83us #2422 üzenetére
Hi tiv!
Szintén fél órája értem haza. Azért annyira meleg nincs most, tegnap is meg ma is szarrá áztam melóhelyen (hiába a golfkocsi, az ellen nem véd...). Jöhetsz nyugodtan, legalább nem leszek annyira egyedül.
VladimirR!
Tudom, én vagyok a hibás, szánom-bánom.http://bashtravel.com/
-
tiv83us
veterán
Na jo estet Sir
Ha veglegesen nem is, de valamikor a nyaron mindenkepp lemegyek Tampara!
Nalunk a golfcartra tesznek fel ilyesfajta nylon loszart ha esik, bar olyannal altalaban a security jar, nem a golfosok
Na igen, a nagy meleg mellett a masik jellemzo, hogy neha hirtelen elkezd szakadni, de akkor olyan szinten, hogy megall az egesz forgalom /volt benne reszem minden heten egy jo evig /Always Outnumbered, Never Outgunned
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
tildy
nagyúr
válasz VladimirR #2425 üzenetére
Na ne már Sosem ertettem az ilyet.Mi sulinkban is volt egy srac, kente vagta a programozast, de ilyen sz.ron mint fizika, kivágták félévismétlésre.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bash
addikt
válasz tiv83us #2430 üzenetére
Nálunk is van ilyen, mi csak függönynek hívjuk. De a 7 golfkocsiból összesen kettőn van ilyen, és hát ugye én mindig olyan jó vagyok a nőneműekhez, hogy előzékenyen átengedem nekik a ''függönyös'' kocsikat. De általában ha szakad az eső, akkor az első három percben szétázok, utána meg már nem számít.
Egyébként jellemző még ilyenkor, hogy megáll a munka. Mindenki behúzódik... Bash meg dolgozik tovább, mintha mi sem történt volna, mert ugye a munkát valakinek el kell végezni. Fene azt a jó szívemet.http://bashtravel.com/
-
tiv83us
veterán
En nemtudom minek hivjak a kocsikat, amin ''curtain'' van, csak tippeltem, en sosem hasznaltam olyat. Golfcarttal csak akkor kozlekedem, ha neha kimegyek golfozni a hotel golf course-ra. Hat ilyen ez a magyar lelek, onfelaldozo /En is ilyen vagyok, de hogy ez jo-e...??? /
ui: ne csoroskodjatok mar, kuldjek le nehany fuggonyt a golfcartokra?Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Are_You
csendes tag
Gyó reggelt mindent próhárdveresnek!!!!!
Hajrá Szendrőlád!!!!!!!!!!!!!!!You are the One!
-
VladimirR
nagyúr
válasz tiv83us #2427 üzenetére
operaciokutatas (linearis programozasi feladatok) es programozasi nyelvek (smalltalk, haskell, prolog, occam)
a hajnal 5-6 korul fekves nekem is megszokott, de tegnap 12 korul fekudtem le, ez okozta a csuszast
a bor jo otlet, bar en inkabb sopros vagyok, de be szokott vallni - megfozok egy 2-3 szemelyes vacsorat (valami tesztafele, mert az egyszeru ), bevagom, utana 1-2 sor, olyan jot lehet tole aludni...
a foberlo gondolom elfogadna csekket is, ha tudnek olyat kiallitani...
bankarrtyam meg nem dombornyomott, es ha jol latom, nincs rajta semmilyen biztonsagi kod (de haromjegyu egesz biztos nincs)
Bash: haragszom is rad, mindennek Te vagy az oka -
Are_You
csendes tag
Igaz, hogy van itt valami I am, vagy kicsoda? És azt is suttogják nálunk falun, hogy lángol a feje! Szegény emberke, hűtse már le valaki!!!!!!!!!!!!!
You are the One!
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs