Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Mikor én op lettem, nem volt jelen egy sem, feladták/megunták, nem tudom. Nem volt help, mikor op kellett, gond volt. Én kb 1 éve voltam ott, mint spíler, és végülis beajánlásos, szavazásos, egyetértéses alapon én lettem. Akkoriban voltak dion opok, velük együtt jó volt, meg a társaság is más volt. Nyugisabb volt minden, tényleg játék ment. Na mindegy, erről órákat lehetne mesélni

Magam helyett/mellé 2 okból nem választok/ajánlok senkit:
1. Nincs erre alkalmas ember, aki azzal kezd hogy op akar lenni, azzal valami nem kóser.
2. Nincs az a barom, aki elvállalja ( mert aki alkalmas lenne rá, az vágja a szitut ).
Én is csak azért vagyok még, mert nem akarom feladni, meg reménykedek valami csodában. Van azért még hálás, normális user is, jópár. Csak kötözködő, mindentudó hülyegyerek sajna sokkal több, és egy bolond százat csinál, mint tudjuk. Ha egy ilyen megszólal, egyből fél órás melót ad nekem. Minimum.
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Amazfit GTR Mini okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest