- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Mikor én op lettem, nem volt jelen egy sem, feladták/megunták, nem tudom. Nem volt help, mikor op kellett, gond volt. Én kb 1 éve voltam ott, mint spíler, és végülis beajánlásos, szavazásos, egyetértéses alapon én lettem. Akkoriban voltak dion opok, velük együtt jó volt, meg a társaság is más volt. Nyugisabb volt minden, tényleg játék ment. Na mindegy, erről órákat lehetne mesélni

Magam helyett/mellé 2 okból nem választok/ajánlok senkit:
1. Nincs erre alkalmas ember, aki azzal kezd hogy op akar lenni, azzal valami nem kóser.
2. Nincs az a barom, aki elvállalja ( mert aki alkalmas lenne rá, az vágja a szitut ).
Én is csak azért vagyok még, mert nem akarom feladni, meg reménykedek valami csodában. Van azért még hálás, normális user is, jópár. Csak kötözködő, mindentudó hülyegyerek sajna sokkal több, és egy bolond százat csinál, mint tudjuk. Ha egy ilyen megszólal, egyből fél órás melót ad nekem. Minimum.
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 11 Pro 64Gb
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest