Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
üzenetére
és nehéz? milyen előképzettség kell ehhez, neked milyen van? suli mellet érdemes belekezdeni?
azért kérdezősködök,( hogy hamar megöregedjek
) mert engem is érdekelne a dolog. csak nem tudom, hogy érdemes-e belevágnom. a téma nagyon érdekel, de még hivatalosan sosem foglalkoztam vele, csak hobbiszinten.
a fősulin láttam az előző félévben egy hirdetményt, de azt a turnust már lekéstem. -
Esmein
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt én is megcsináltam, 2 évig rohadtam ott, mígnem a vizsgán statisztikiai okokból kivágtak a f*szba. Senki nem tudott semmit, de a vizsgán ahol 11 kérdésről kellett esszét írni és 80 %-ot kellett elérni ne menjen már át mind a 18 emebr vágjuk ki 2-t. Demokratikusan én lettem az meg a csoport másik feléből is egy. Gratula köcsögök !

Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Formula-1
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Jövedelem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) mert engem is érdekelne a dolog. csak nem tudom, hogy érdemes-e belevágnom. a téma nagyon érdekel, de még hivatalosan sosem foglalkoztam vele, csak hobbiszinten.