Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Igaz, ezekre nem gondoltam. Csak furcsálltam hogy a vad motorosok mintha több fikázást kapnának mint a vad autósok... mondjuk én mindig is azt tartottam hogy a legnagyobb baleseti tényező éppen a bizonytalan vezető...
Ma pl. egy balra parkolóba bekanyarodó Corsa volt kedves satufék után félig visszatolatni (!!!) a sávba, mert egy szemből jövő kocsi megzavarta (simán befordulhatott volna előtte). A kiccsaj olyan szinten leblokkolt, hogy megállt a két sáv között, a busz amin voltam alig tudott elóvatoskodni mellette... olyan volt az egész mint valami sketchben, tipikus ''rénszarvas a reflektorfényben'' tekintet, kéz jár oda-vissza váltó/kormány/ajtókilincs között...
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- DUNE médialejátszók topicja
- Revolut
- Robotporszívók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest