Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Trak
addikt
Persze, az ember egy darabig elvan vele, főleg amikor még fiatal (nem mintha én olyan öreg lennék
), de egy idő után, ha van rá lehetőséged, akkor rászoksz az igényesebb kajákra.
A szervezet igényli a változatosságot, a vitaminokat, a gyümölcsöket, stb.
Engem is bnőm szoktatott rá az igényesebb főtt kajákra, meg mindenféle egészséges dolgokra (amik persze drágábbak is sajnos...). Pedig ő volt 5 évig kolis, nem én
A 10-12+rezsi az tényleg nem rossz, de hosszú távon sok vele a gond. Mindenkinek lesz barátja, bnője, és akkor az ott alszik, nem alszik ott, használja a vizet, stb... Ha vlakinek komoly lesz a kapsolat, akkor elköltözik, keresni kell új embert...
Egy darabig jó dolog, de ha tartósan marad a 60k-s fizetésed, akkor nem tudsz kilépni ebből, és nem biztos, hogy ez az álmod.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory:Nikke
- Lightyear - befektetési app
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de egy idő után, ha van rá lehetőséged, akkor rászoksz az igényesebb kajákra.