- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
én küzépvezetőket ritkán látok reggel 6kor dolgozni Sőt... Egyébkent igy már érthető , miért megy az angol
ezt megmagyaráznád?
itt a szervezeti ábra, velem egyetemben
Bővebben: link -
Bash
őstag
Bővebben: link
Pihenés megvan, amíg a napi 4 óra alvásomat megkapom, addig nincs semmi gond fizikailag.
Loretto!
? Milyen fura érzéssel?
Old Death!
Nem azt mondom, hogy most mindenki ennyit dolgozik, de hajtás van rendesen. Szerencsére holnap elmennek a focisták végre (NFL Europe), viszont nincs megállás, jönnek helyettük mások.
Apropó, ha már nyúzásról van szó: február 22-én volt egy szabadnapom, meg volt egy most vasárnap (március 20-án). Ezt a vasárnapot már vagy két hónapja kértem, repülőnapon voltam: Bővebben: link. Reggel 5-kor keltem, este 11-re értem haza, beletettem 240 mérföldet a kocsiba. Ennyit a pihenőnapról.
Aktív témák
- Vallás
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest