Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
sakál
tag
-
tildy
nagyúr
válasz
wireless
üzenetére
És számítsd azt is, hogy a crt mikori technológia, a tfttől nem fárad el a szemed, stb.
Hidd el egy 12-16ms-os tft méltó ellenfele lenne a crtnek.Igaz az nem 80ért van.
Ha meg egy kicsit is vidéki lenél, aki koleszos, rögtön meggondolnád magad, hogy mit hogyan viszel fel mondjuk egy nyíregyi vonaton. De ezek szerinte neked ilyen gondod nincs. (én 6 év alatt kb 6szor jártam emg monitorral ezt az utat, és nagyon tudtam volna értékelni ha nincs akkora súlya...)
Meg mi az hogy rendeltetésnek nem igazán tud megfelelni? Játékra is van már olyan tft ami nem ''utánhúzásos''.
A harmadannyiról meg: én még normális , jó minőségű 17''crt-t nem láttam 30 alatt, inkább közelebb van az a 40hez...Az meg a 80 fele és nem a harmada.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest