- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
mitobb, kepunk is van rola (marmint tildy-rol, mielott valaki felreertene)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tildy: tsibe mar valoban nincs itt, de egyebkent sem hinnem, hogy ennyire primitiv lenne - sokkal inkabb tunik valami kis tizeneves hulye picsnak az illeto, ha ilyenekkel szorakozik
erre egyebkent egy megoldast tudok mondani, hogy az ismeretlen szamrol jovo hivasokat nem veszed fel (mondjuk ezt a megoldast en nagyopn utalom, de jobb enm jut eszembe)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
ÁÁ

Najó sokszor hülye vagyok...meg minden.De kai ismer a való életben nem ilyen nagy a pofám... Sőőőt.
Szal lehet sérti valakinek az önérzetét, ha valakinek pl. linuxos témában segítek? Vagy mi van már? Teljesen össze vagyok zavarodva
Nem tudom valahogy engem mindig megtalálnak azok, akik jól belém tudnak rúgni...Pedig nem szeretnék mást csak hogy szeressenek és elfogadjanak...Persze ezt elég hülyén csinálom gyakran, de... Na mindegy... Visszanézek még az asus a7n8x topicba és visszavonom a kijelentéseim...Most épp jól megy a lap...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)