Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
válasz
Integra
üzenetére
ezt a nyomiságot bakker... hát ilyet rég pipáltam...
hogy jönnek ezek hozzá...?
Kik ezek a...?
Hogy így fikázzanak mindenkit...? Nyilvánosan...?
És még a jobbikat nevezik uszítónak...? Ismerem a ''leader''-t és pár ''member'' -t is a szervezetből, elég durvák, de ezek a zindexesek még rajtuk is túltesznek bazze...
Még ilyen nyomiságot, tisztára fel vagyok háborodva, de komolyan...
Pedig tudom, nem kellene, de mégis...
bazze nem térek magamhoz... még egy ilyen hiteltelen, mindent lefikázó trágyatúró népséget... mint ez a zindex...
Kik ők? És mit tettek le eddig az asztalra? Nem találtam a cikk írójának a nevét? Direkt titkolja el? Miért?
Ki vagyok akadva, ki vagyok akadva...
Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest