Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
Dear sick face!
csak azer nem bantodok meg ezen mer szerintem jo arc vagy.amugy meg ne legyel nyominger baszod, nekem ez cirka semmibe se kerult asszem kozelitoleg olyan kb max 4-500 hu forintnyi osszeg volt az egesz amit csodak csodajara megengedhetek magamnak.nem akarom nyomatni a cukrosbacsiszoveget, de jo arcnak tuntel, es tunsz is es ennyit nekem egy fasza gyerek orome meger.szal hasznald egeszseggel es ne legyenek az anyagi helyzetem miatt almatlan ejszakaid.a tovabbiakban is barmiben ha tudok szivesen segitek (attol hogy szebiaban elek hihi) ha tudok, es hogy tovabb nyugtalanitsalak kuldom a karacsonyi ajcsit is, vagy vedd aminek akarod.honap megyek pestere ! rulez!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest