Hirdetés
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
most jottem el szegedrol
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent jo napja lehetett ma a mav-nak, sokan dicserhettek oket
tesom is ma jott veszprembol, es a veszpremi vonat annyi kesessel erkezett pestre, hogy nem erte el az ic-t, amire jegye volt - kicsereltek neki a jegyet, igy volt helye egy kesobb indulo ic-re, de az meg mezokovesdnel megallt egy kicsit szieztazni, mert leszakadt a vezetek es az a piszok vonat nem megy aram nelkul
en meg hatvannal lattam valami helyszineles feleseget es ott allt egy vonat - tele emberekkel - is --- ha jol hallottam, akkor volt valami baleset es a vonatot ott tartjak a helyszineles idejere - ez mekkora szopas lehet - a vonaton mondta egy csaj, hogy o egyszer ult olyan vonaton, ami gazolt es 5 orat alltak utana (ennyi ido alatt atutazom a fel orszagot)
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)