Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
most jottem el szegedrol
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent jo napja lehetett ma a mav-nak, sokan dicserhettek oket
tesom is ma jott veszprembol, es a veszpremi vonat annyi kesessel erkezett pestre, hogy nem erte el az ic-t, amire jegye volt - kicsereltek neki a jegyet, igy volt helye egy kesobb indulo ic-re, de az meg mezokovesdnel megallt egy kicsit szieztazni, mert leszakadt a vezetek es az a piszok vonat nem megy aram nelkul
en meg hatvannal lattam valami helyszineles feleseget es ott allt egy vonat - tele emberekkel - is --- ha jol hallottam, akkor volt valami baleset es a vonatot ott tartjak a helyszineles idejere - ez mekkora szopas lehet - a vonaton mondta egy csaj, hogy o egyszer ult olyan vonaton, ami gazolt es 5 orat alltak utana (ennyi ido alatt atutazom a fel orszagot)
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)