Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Úgy útálom azt a rohadékot, aki megírta azt a kib*sz*tt vírust, ami megfertőzte gyakorlatilag az összes exe-t ezen a gépen
Külön öröm, hogy mire észrevettem, már a 120GB-os vinyó is rá volt dugva...mondjuk azt azonnal lehúztam, remélem nem mászott át rá (teljesen). Legjobb, hogy nincs is itthon Windows CD
(a vírus leírthatatlan, megváltoztatja magát az .exe fájlt). Igazabol nem is amiatt vagyok ideges, hogy újra kell rakni a Win-t, hanem amiatt, hogy hazajöttem, gondoltam játszok egy jót a Lineage II-vel (MMORPG), de nem ehelyett telepítsek Window (várjak rá, míg letöltődik (természetesen van full legális is, de az épp havernál van
)), rakjam újra a dolgokat, pótoljam az elveszett fájlokat (nagyon remélem, hogy a külső vinyót nem fertőzte meg, azon volt full back-up, arról még könnyű lenne visszaállítani...). Fasza 
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Külön öröm, hogy mire észrevettem, már a 120GB-os vinyó is rá volt dugva...mondjuk azt azonnal lehúztam, remélem nem mászott át rá (teljesen). Legjobb, hogy nincs is itthon Windows CD
)), rakjam újra a dolgokat, pótoljam az elveszett fájlokat (nagyon remélem, hogy a külső vinyót nem fertőzte meg, azon volt full back-up, arról még könnyű lenne visszaállítani...). Fasza