Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Úgy útálom azt a rohadékot, aki megírta azt a kib*sz*tt vírust, ami megfertőzte gyakorlatilag az összes exe-t ezen a gépen
Külön öröm, hogy mire észrevettem, már a 120GB-os vinyó is rá volt dugva...mondjuk azt azonnal lehúztam, remélem nem mászott át rá (teljesen). Legjobb, hogy nincs is itthon Windows CD
(a vírus leírthatatlan, megváltoztatja magát az .exe fájlt). Igazabol nem is amiatt vagyok ideges, hogy újra kell rakni a Win-t, hanem amiatt, hogy hazajöttem, gondoltam játszok egy jót a Lineage II-vel (MMORPG), de nem ehelyett telepítsek Window (várjak rá, míg letöltődik (természetesen van full legális is, de az épp havernál van
)), rakjam újra a dolgokat, pótoljam az elveszett fájlokat (nagyon remélem, hogy a külső vinyót nem fertőzte meg, azon volt full back-up, arról még könnyű lenne visszaállítani...). Fasza 
Aktív témák
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Külön öröm, hogy mire észrevettem, már a 120GB-os vinyó is rá volt dugva...mondjuk azt azonnal lehúztam, remélem nem mászott át rá (teljesen). Legjobb, hogy nincs is itthon Windows CD
)), rakjam újra a dolgokat, pótoljam az elveszett fájlokat (nagyon remélem, hogy a külső vinyót nem fertőzte meg, azon volt full back-up, arról még könnyű lenne visszaállítani...). Fasza