Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Akkor mondok egy OTP-s sztorit én is.
hónap eleje óta melózok, így kellett magánnyugdíjpénzátrba belépnem. Választásom az OTP re esett, bementem papírért, csaj ideadja, mondja töltsem ki, de mindenképp nekik vigyem vissza, mert ha a munkáltató küldi be, akkor mindig balhé van. Hmm mondom jó, töltöm ki, de itt melóhelyen is rákérdeztem hogy mivan. Mondták hogy a balhé az, hogy az kapja a jutalékot akinél a lapot leadom(munkáltató, vagy OTP-s csaj). Korrekt, ha megmondja talán még vissza is viszem neki, igy adtam a munkáltatónak.
Na ebben még nem volt azért semmi extra, de pár napja reggel csöng a mobil, mogorva hangon beleszól egy csaj, xy vagy OTP-től, ön lemaradt róla! Asse tudtam holvagyok, kérdezem miről. Aszondja a magánnyugdíjpénztárról, elfelejtette ráírni hogy mikor állt munkába! És most mit tudok csinálni? Nemtudom! Jó, akkor majd beszélek a munkáltatóval, ők küldték be. KÖSZÖNÖM! és leb@szta.
Azért nem hívtam csak vissza elküldeni a picsba mert rejtett számról hívott.
X évig fogok nekik tejelni, a seggem kéne hogy kinyalják, és ez? Ennyit OTP-ről, majd megtudakozom hogy átlehet e menni máshova és hogy hogy.
Üdv.: steveetm -
Pacák
senior tag
Mi meg nyitottunk egy közös számlát a feleségemmel, a két régit megszüntettük. Az új kártyára majdnem egy hónapot kellett várni. A régi megszüntetett számlámhoz az IQ-bombák képesek voltak kiküldeni és leszámlázni egy új kártyát, mert amit leadtam a régi számlám megszüntetéséhez, az éppen lejárt volna két hét múlva.. Elmés..
-
lesaux
veterán
Ezek nagyon hülyék. Nekem is megvan még a régebbi bankkártyám. (Talán. De az biztos, hogy jobb helyeken kiküldik az újat, azt aktiválni kell, a régivel meg nem fogsz tudni fizetni, és ha véletlenül mégis berakod egy automatába, akkor az elnyeli.)
Más. Vettem egy 17-es monitort végre, a leírása szerint az 1024*768-at 120 Hz-cel viszi. Gyakorlatilag meg a Windows fel sem ajánlja, de ha mégis arra állítom, akkor out of range vagy mi a hóhér. Mondjuk úgy vettem a monitort, hogy a 100 Hz-et bírja, de akkor is bosszantó.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZEN.com
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest