Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Most szembesülök ezzel a blog dologgal itt a PH!-n...hááttt biztos kell ez? :F Jó mondjuk ha el lesz különítve jobban, akkor végülis még kevésbé zavaró, meg így sem az, csak ez így nekem kicsit nagyon furcsa (képzavar rulez). Mármint hogy így a fórumba van beleültetve. Arról nem is beszélve, hogy ha jól sejtem ez is beleszámít az össz. hsz. számba, ami eddig sem mutatott meg túl sokat, azonban innetől kezdve gyakorlatilag semmit. Nya mindegy. Egyébként most szembesültem azzal, hogy milyen szinten pörögnek a piacos témák...4-6 oldalnyi topic van egy napon belül! :Y
Hmm...most kicsit olvasgatom a blogokat, nem is tűnik olyan hülyeségnek, bár az biztos, hogy nem mindegy ki írja :U Poppy blogja például kifejezetten tetszik :)
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest