Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Én egy hős vagyok ! Megmentettem egy csinos lányt egy elvetemülten gonosz méhecskétől ! Buszmegállóban voltunk,előttem az álcázott királylány,testén pedig a szemem,majd női fegyvertárának apró kellékein.Mikor a MANGO-s ( reklám helye ) táskáját néztem,feltűnt,hogy egy kifejlett,ádáz méh rárepült a táskából kilógó ICE-TEA-re ( újabb reklám ),és lassan alámerült a rúzsok,parfümök,és szemhéjfestékek drága palotájába.Ekkor történt,hogy az Nvidia techdemóból ismert tündérnél is tündéribb,de erősen arra hajazó nőci a táskájába kezdett nyúlni ! Rögvest megállítottam határozott,de kedves szavakkal,melyekben legalább két kiló sárm is volt,és a táska méhecskétlenítésére buzdítottam.( Magam nem vállaltam,hátha megszúr,de lelki támaszként végig ott álltam mellette ).Előszörre nem is lett meg a méhe,és láttam nekem rendelt nőm szemében a határozatlanságot:''Ez a szuperjóképű,gáláns,értelemtől csillogó tekintetű,megnyerő modorú Adonisz hogy tévedhetett ?''( Vagy valami hasonló ). De persze végül kirepült az a fullánkos,és el is hagyta a táskát,a tündér pedig megköszönte figyelmességem:''Megcsípett volna,köszi,hogy szóltál !''
Várom hősiességem magasztalását minden kedves PH-s emberkétől,mert úgy érzem,nem kaptam tettemért elég elismerést.( Még le se cumizott ott helyben ). :))
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest