Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Én egy hős vagyok ! Megmentettem egy csinos lányt egy elvetemülten gonosz méhecskétől ! Buszmegállóban voltunk,előttem az álcázott királylány,testén pedig a szemem,majd női fegyvertárának apró kellékein.Mikor a MANGO-s ( reklám helye ) táskáját néztem,feltűnt,hogy egy kifejlett,ádáz méh rárepült a táskából kilógó ICE-TEA-re ( újabb reklám ),és lassan alámerült a rúzsok,parfümök,és szemhéjfestékek drága palotájába.Ekkor történt,hogy az Nvidia techdemóból ismert tündérnél is tündéribb,de erősen arra hajazó nőci a táskájába kezdett nyúlni ! Rögvest megállítottam határozott,de kedves szavakkal,melyekben legalább két kiló sárm is volt,és a táska méhecskétlenítésére buzdítottam.( Magam nem vállaltam,hátha megszúr,de lelki támaszként végig ott álltam mellette ).Előszörre nem is lett meg a méhe,és láttam nekem rendelt nőm szemében a határozatlanságot:''Ez a szuperjóképű,gáláns,értelemtől csillogó tekintetű,megnyerő modorú Adonisz hogy tévedhetett ?''( Vagy valami hasonló ). De persze végül kirepült az a fullánkos,és el is hagyta a táskát,a tündér pedig megköszönte figyelmességem:''Megcsípett volna,köszi,hogy szóltál !''
Várom hősiességem magasztalását minden kedves PH-s emberkétől,mert úgy érzem,nem kaptam tettemért elég elismerést.( Még le se cumizott ott helyben ). :))
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest