- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 12
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nemtom még hogy mit kéne venni bnőm 18. szülinapjára. Ki kéne már találni vmi nagyonjóóóót :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
A Skype egyébként mindenkinek beszaggat? Mit kéne csinálni hogy ne tegye? Mert így elég használhatatlan... Vagy tudnék tesztelni vkivel legalább egyet hogy vele is szaggat-e?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem mennyi a napi hsz-átlagom? :)
MOD: kb 9 :D
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Né' má', még az OFF 12-ben vagyunk. Most meglepődtem. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tápegység aljába elfér... kivágod a lyukat és belülre felcsavarozod. 5V-ről meghajtva... De ki lehet próbálni, viszek 4 szar ceruzaelemet, ezek épp 5V-ot adnak neki :) (Vihetek feszmérőt is :) )
PeliScan: Nyugodtan beleírhatsz. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Gondoltam írok ide vmi hosszút de csak ennyit írok:
Nem! :)
Komolyra fordítva sztem esztétikusabb ha nem szét felé néznek, tanítják is ezt valahol, design guruk, grafikusok (nem 15 éves pshop mágusok) talán alá tudják támasztani. De eddig is tudtam aludni, talán ez után is szal nekem aztán mind1, csak ha van rá lehetőség akkor miért ne. :)
Panther: pont a tiéd miatt jut eszembe mindig, én szememet az zavarja legjobban. Hogy megfordítani miértnem sikerült azt nem tudom. No offense amúgy, csak mondtam :PAzért mert az embléma (az eredeti) balra néz, és ha balra néz akkor balra néz. :) Egyébként meg sztem hülyén néz ki tükrözve. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Már többször akartam mondani ezekkel az avatarokkal kapcsolatban hogy szerintem mind jobban nézne ki, ha jobbra néznének, kvázi a hozzászólásra? Csak én látom így szebbnek? Amúgy ezt én csak tanultam valamikor régen hogy pl egy névjegykártyán is ha van fénykép vagy vmi ábra akkor az a kártya közepe (név) felé nézzen. Csak egy ötlet volt :)
Az enyém nem nézhet jobbra, mert az eredeti is balra néz. Egyébként próbáltam megfordítani, de nem jó úgy valamiért.
ui: USB digitalizáló cuccot nem tud senki?
MOD: Miért nem kell senkinek a Papstom? [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=69322[/L]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Oszttársam tegnap átment filozófiából. 4-esre. :o :DDD
Izé, nem tudtok ajánlani vmi olcsó USB-s digitalizáló kártyát meg sztereó hangbemenetet? Mert apám laptopján csak monó van, és videokazettáról + magnószalagról kéne felvenni rá (utóbbihoz kell a sztereó).
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jaja, őt én is komálom, de aszongyák a filotanárbácsi nem, így -idő szűkében- ki kellett hagynom. Eddig Platón, Rousseau, Hobbles, és Hegel a barátom, de még barátkozom Marxékkal, meg Kanttal kénytelen leszek vhogy kiegyezni, bár szégyenszenmre kurvára nem értem, h miről beszél. :(
[Ha van vmi elemzésed A morál genealógiájáról, nagyon szívesen veszem. :D]
[Szerkesztve]Sok sikert a vizsgához neked is meg a volt oszttársamnak is! Azt hiszem most megy ő is. :)
Más.
Reggel 8:30-kor arra ébredtem hogy a gépben az egyik venti nagyon elszaródhatott... szörnyű hangja volt! :( Pedig épp most lettem kész nagyjából a csendesítő modokkal meg mindennel. :O
...aztán kiderült hogy a szomszéd vág vmi fát láncfűrésszel :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én is alig bírtam végigolvasni, pedig naponta benéztem. :)
MOD: Végülis nem maradtál le semmiről. (Tangás képek twollahról a szanalmas.hu-n és egyéb apróságok :U)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Elolvastam a mai termést. :)
Ha a pénz is így dőlne... :U -
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm, oké. :) Ha valaki (pl. Emvy) ad moderátori jogokat egy kis időre, szívesen kigyomlálom ezt a topikot. De hosszútávon még nem is gondolkodtam a dolgon, úgyhogy csak ilyen próbaidő-szerű lenne vagymi. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Esetleg felvethetnénk a dolgot Parcinak. Kérdés hány esetben vennétek hasznát... talán az utóbbi, gyors újraellenőrzéses rendszernek már lenne értelme.
Ui: Lehetne a neve ''Mass Destruction'' is :)
MOD: Westlake: Benne voltam egyben, nincs mit szépíteni. Tanultam belőle. Remélhetőleg veletek is így történt. :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm, de. Momentán én nem röhögtem rajta nagyokat. Voltam egyszer én is benne ilyen esti chatben, de annak legalább külön topik volt. Persze ettől függetlenül azt sem kellett volna, de legalább egyben meg lehetett utána tőle szabadulni.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Kellene a moderátoroknak (grat Bash :) ez hogy történt egyébként ilyen sebtiben?) egy ''Armageddon'' gomb is, amivel akár teljes topikokat lehetne üríteni. :) Na jó, mondjuk inkább úgy hogy be lehetne írni hogy mettől meddig. Esetleg lehetne egy olyan is hogy gyorsan a végleges törlés előtt végigfutni a kijelölt hsz-eken és ''megmenteni'' ami kell. Mondjuk ez úgyis túl bonyolult, de azért az ötlet jó, nem? :)
Egyébként én pl. nem is tudom szívesen lennék-e moderátor. Nem lenne nyereményjáték. :) Bár mondjuk az előzőben nyert pólómat még azóta sem kaptam meg...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bash: Nem akartam az Arckép request-be írni, mert elbanalizálta volna az amúgy nagyon jó hozzászólásodat, így hát itt reagálok:
''Jelen állapot szerint 26 tagnak van egyéni arcképe, közülük 3 regisztrált egy éven belül (de nagyon közel az egy évhez), [...]'' -- és ebből az egyik te vagy. ;]
Ui: Na nem mintha bármi bajom lenne a dologgal. Csak a poén kedvéért írtam. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
IE -> Beállítások -> Programok -> alul ikszeld be hogy ellenőrizze, ő-e a default. Aztán indítsd el :)
Ha jobb megoldás nincs. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Kicsit bepörögtetek legutóbbi hsz-em óta. :)
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 12
- (téma lezárva)
- Videós, mozgóképes topik
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Arc Raiders
- Thunder Pro néven jöhet az új HMD mobil
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 1TB Natural Titanium- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5046
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest