Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nemtom még hogy mit kéne venni bnőm 18. szülinapjára. Ki kéne már találni vmi nagyonjóóóót :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
A Skype egyébként mindenkinek beszaggat? Mit kéne csinálni hogy ne tegye? Mert így elég használhatatlan... Vagy tudnék tesztelni vkivel legalább egyet hogy vele is szaggat-e?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem mennyi a napi hsz-átlagom? :)
MOD: kb 9 :D
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Né' má', még az OFF 12-ben vagyunk. Most meglepődtem. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az enyém nem nézhet jobbra, mert az eredeti is balra néz. Egyébként próbáltam megfordítani, de nem jó úgy valamiért.
ui: USB digitalizáló cuccot nem tud senki?
MOD: Miért nem kell senkinek a Papstom? [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=69322[/L]
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Oszttársam tegnap átment filozófiából. 4-esre. :o :DDD
Izé, nem tudtok ajánlani vmi olcsó USB-s digitalizáló kártyát meg sztereó hangbemenetet? Mert apám laptopján csak monó van, és videokazettáról + magnószalagról kéne felvenni rá (utóbbihoz kell a sztereó).
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Sok sikert a vizsgához neked is meg a volt oszttársamnak is! Azt hiszem most megy ő is. :)
Más.
Reggel 8:30-kor arra ébredtem hogy a gépben az egyik venti nagyon elszaródhatott... szörnyű hangja volt! :( Pedig épp most lettem kész nagyjából a csendesítő modokkal meg mindennel. :O
...aztán kiderült hogy a szomszéd vág vmi fát láncfűrésszel :DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
Elolvastam a mai termést. :)
Ha a pénz is így dőlne... :U -
Panther
HÁZIGAZDA
Esetleg felvethetnénk a dolgot Parcinak. Kérdés hány esetben vennétek hasznát... talán az utóbbi, gyors újraellenőrzéses rendszernek már lenne értelme.
Ui: Lehetne a neve ''Mass Destruction'' is :)
MOD: Westlake: Benne voltam egyben, nincs mit szépíteni. Tanultam belőle. Remélhetőleg veletek is így történt. :)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Kellene a moderátoroknak (grat Bash :) ez hogy történt egyébként ilyen sebtiben?) egy ''Armageddon'' gomb is, amivel akár teljes topikokat lehetne üríteni. :) Na jó, mondjuk inkább úgy hogy be lehetne írni hogy mettől meddig. Esetleg lehetne egy olyan is hogy gyorsan a végleges törlés előtt végigfutni a kijelölt hsz-eken és ''megmenteni'' ami kell. Mondjuk ez úgyis túl bonyolult, de azért az ötlet jó, nem? :)
Egyébként én pl. nem is tudom szívesen lennék-e moderátor. Nem lenne nyereményjáték. :) Bár mondjuk az előzőben nyert pólómat még azóta sem kaptam meg...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Bash: Nem akartam az Arckép request-be írni, mert elbanalizálta volna az amúgy nagyon jó hozzászólásodat, így hát itt reagálok:
''Jelen állapot szerint 26 tagnak van egyéni arcképe, közülük 3 regisztrált egy éven belül (de nagyon közel az egy évhez), [...]'' -- és ebből az egyik te vagy. ;]
Ui: Na nem mintha bármi bajom lenne a dologgal. Csak a poén kedvéért írtam. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Kicsit bepörögtetek legutóbbi hsz-em óta. :)
Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest