- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Up-olgassuk a topikot, hogy ne süllyedjen oly mélyre, és könnyen meglehessen még találni csak mert Viharhozo valamikor megy és elvileg megmutatja a lánynak majd ezt a topikot :)
bízok benne hogy minden okés lesz náluk és ''nem Atus nyit majd ajtót'' Viharnak :DDD
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
off ..........
ja-ja...lap eddig müxik :)
1700+ proci most 1830Mhz-en megy benne, tovább még nem húztam :)
on..........
:)
amúgy a kamu szöveggel nem is volna gond, mert azt kitalálom, csak az ahogy előadom nem biztos hogy túl jól sikerülne :)
amikor Viharhozo megkért hogy derítsem ki hol lakik a tsaj tényleg gondoltam rá hogy felhívom, de nem mertem, mert éreztem hogy hiába próbálok majd valami kamu szöveget előadni teljesen komolyan, úgyis majd elnevetem magam közbe vagy elcseszem valami mással és az elég gáz, úgyhogy ezért nem is hívtam a lányt :)
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
hát ja...miközben próbálnak egy páran segíteni, tehát a ''munka'' is halad addig tök jókat vigyorgok itt a gép előtt meg szerintem más is :)
jpisti veled nem iszok semmit ! :DDD
hozzad a lapokat inkább :)
iguana és jpisti nektek is küldtem mail-t!
csak egy címre lennénk kíváncsiak. nem kell az anyja neve, az teraszuk mérete, a házziállatok száma, meg hogy mennyi foga volt az ukukukunokabátyjának amikor meghalt, csak egy cím :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple Watch
- További aktív témák...
- PS 5 1Tb Slim lemezes 1 éves. + PS 5 portal Hordtáskával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest