Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarasota123
aktív tag
válasz
vihartigris
üzenetére
Sajnos ez már egy nem kapható széria ha jól látom
-
sarasota123
aktív tag
Sziasztok, beltér/ingatlan fotózáshoz szeretnék objektívet D750-re, jelenleg egy Sigma 24-35 f2 a "legtàgabb" lencsèm, de attól tartok a 24 nem lesz mindig elég. Sajnos egyelőre nem találtam egyértelműen jó megoldást, ami árban sem horror. Valakinek bevált lencse/ötlet van esetleg?
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, garanciális Sigma obit szeretnék vinni kalibrálásra a camera kft.-hez. Jól rémlik, hogy vinnem kell a back/front fókuszt prezentáló jpg fájlokat is ilyenkor?
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, vettem egy sigma 24-35 f2-t nikon d750-re, nem tűnik teljesen jónak a fókusza. mintha az rémlene, hogy garanciaidőn belül ingyen kalibrálják ezt valahol, jól emlékszem?

-
sarasota123
aktív tag
válasz
masterful87
üzenetére
Esetleg Tokina 11-16/2.8 Pro DX II? En is nagylatot szeretnek, es errol nagyon jokat olvastam.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
aleister
üzenetére
ezt most nem igazán értem. azt gondoltam, hogy ha mondjuk egy 50-es FX üveget rakok aps-c szenzorra, akkor az 75mm-nek felel meg, de ha tegyük fel 50-es DX üveget, akkor az ténylegesen 50-es látószögnek felel meg.
a kérdésem amiatt számít, hogy ha a jelenlegi 18-105 kitobimat lecserélném a 17-50-re, akkor a látószögem olyan lesz 17-en, mintha a kitobit ~24-re tekertem volna, vagy sem?

-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, csak egy gyors csekk, hogy biztos legyek benne
a nikonhoz való tamron 17-50 2.8 VC nélküli, DX obi ugye? tehát nem kell 1.5-el szoroznom ha d5100ra rakom 

-
sarasota123
aktív tag
sziasztok ,ha tegyük fel ND szűrőt szeretnék venni és kétfajta objektívem van, különböző szűrőmérettel, akkor mindkettőhöz külön kell vennem
egy 25k-s szűrőnél azért az elég para 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest