Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
Te úgyis az erdőn nőttél fel, ismered milyen viszonyok vannak ott. Ismered a vadállatokat is, erdész is vagy. Gyerünk.
Ráadásul rengeteget jársz erdőn és figyeled a vadállatokat magaslesről (vigyázz mert a nagy arcot hamar észreveszik
) [link] Akár egy ilyenből kiindulva van élet 50-500 terén. De neked hozzá kell szólnod mert nem bírod ki hogy ne írj valami értelmetlenséget.
megkérlek még egyszer hogy kerülj el. -
.DLL
veterán
Szerintem a stabinak nem az a feladata, hogy mozgassa a képet, hanem hogy egyhelyben tartsa, tehát ha picit mmozog is a kamera, a képkereten belül a témának mozdulatlannak kéne maradnia, nem pedig kifelé mozogni. Lehethogy Clemi példányában az egyik MEMS senzor meghibásodott.
-
m3ss
veterán
vezesd el a popup vakut, kicsit oldalrol jojjon es oda mutasson ahol kb a temad lesz. sztem wc papir gurigaval, vagy barmilyen csoszeruseggel biztos megoldhato, kibeleled alufoliaval. vegen valahogy kiszelesited es raraksz vmit ruhadarabot vagy akarmit...sztem siman meg lehet csinalni, kerdes hogy a beepitett vaku tud-e akkora villanni ami eleg ehhez...de hogy kiprobalnam az biztos

-
m3ss
veterán
"Igazatok van a gyutávval kapcsolatban, nem is vitatkozni szeretnék ezzel, de egy makróval ismerkedő embernek szerintem nagyon jó választás a fentebb leírt okok miatt."

ja, meg tenyleg sok minden masra is jo lehet...bar ez igaz a hosszabbakra is..
vannak neten calculatorok, amivel ki tudod szamolni hogy mekkora nagyitas lesz raynoxal, fugg a gyutavtol is. nalam kb ilyen 1.8-1.9:1 kornyeke...
amugy biztos mukodne, vignettalni sem fog mert gondolom a tiednek sem nagy az atmeroje (nalam 58mm-en semmit sem vignettal)
tenyleg, sigma 150 mekkora szuromerettel rendelkezik? azon lehet mar nem tudnam a raynoxot hasznalni...
viszont jo kozel leszel a temahoz...azt sem tartom kizartnak hogy be fogod arnyekolni a celpontokat...bar el lehet vezetni oda a vaku fenyet...sztem azzal indits hogy valahogy elvezted vmi csoben oldalrol a vakut, es hekkelj ra vmi softbox szeruseget..vagy ha van rendszervaku akkor azt. eg es fold vakuval a makro, en is elkovettem azt a hibat hogy isoval, lapokkal, utomunkas deritessel szorakoztam idaig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Honda topik
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom hogy kicsit furcsa kérdés volt, de tanácstalan vagyok

)

Csak találtam egy hasonló képet...

Na ne