Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz
Canon500D
üzenetére
És igaza van a kollégának, mert tényleg 3rd party, ami pont annyit jelent, hogy nem Canon
A stabis optikailag gyengébb, mint a nem stabis verzió! Nekem olyan volt, nagyon jó obi. Viszont tényleg csak "elvileg" tudja azt amit a Canon 17-55, mert gyakorlatilag az AF gyorsaságát és pontosságát szinte össze sem lehet hasonlítani... -
ClintEastwoo
tag
válasz
Canon500D
üzenetére
Az 55-250 egy "kittele", kezdésnek jó lesz, vedd nyugodtan. Makró témában annyira nem vagyok otthon, de jobb minőséget érhetsz el egy macro obival, ez egyértelmű. Én személy szerint már összekötném a kellemeset a hasznossal, és egy makróképes telét vennék.
Pl.: eztamúgy Kelby és nem Celby
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Mobil flották
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A stabis optikailag gyengébb, mint a nem stabis verzió! Nekem olyan volt, nagyon jó obi. Viszont tényleg csak "elvileg" tudja azt amit a Canon 17-55, mert gyakorlatilag az AF gyorsaságát és pontosságát szinte össze sem lehet hasonlítani...
Zseniális marketing fogás szerintem.