- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Egyetértek az előttem szólóval, ebben a tartományban szerintem kevésbé szükséges az IS, mint egy teleobjektívbe. Én is nemrég vettem ugyanilyen Sigmát, nagyon tetszeni fog, kitobjektívvel össze sem hasonlítható, főleg a széleslátó vége nagyon jó
Lenne egy kérdésem is, mindenkihez: mit gondoltok a Sigma 70-200 F2.8-ról? 150ezer forint környékén jó lenne valami teleobjektív. 200 körüli tele végre gondoltam, mert 300hoz már VR kéne, amit nem tudok megfizetni.
-
zolka78
senior tag
Szerintem ebbe a tartományba nem feltétlenül kell az IS. Azt szokták mondani, hogy telénél már igen is jó, bér az én tele obimba nincs IS így ezt sem tudom alá támasztani. De biztos jó azt a pár fényértéket megspórolni. Amikor vettem a gépet akkor a kitobin be volt kapcsolva az IS, nem is foglalkoztam vele mert nem érdekelt. Aztán ki mentem éjszaka fotózni és csak néztem miért szarok a képek amikor állványt használtam, bezavart az IS. Másnap kimentem megint de már IS nélkül, és minden jó volt. Azóta sem kapcsoltam vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest