Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
"egy ff váz már feltételez egy jobb optikát...Különben nem látom túl sok értelmét az ff váznak."
Tehát a nagyjából kétszer akkora ISO, a kényelmes és gyors kezelés, jobb komponálási képesség smafu?
A kedvenc obim FX-en a 20k-s Nikkor 50 1.8D. Azért, mert valami olcsó, nem feltétlenül rossz.(#26330) Snoop-y
Minek akarsz vele art-ot vetetni, amikor jellemzően olcsó obikat hozott fel, és írta is, hogy 50k a költséghatár? -
k!nG
aktív tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Nyilvan, igazabol most egyelore nem tudok osszerakni melle egy kello obiparkot, szepen fokozatosan fog ez menni. Hogy oszinte legyek az egesz DSLR korbol elegge kiestem, mert egy ideje MILC-el dolgoztam csak, most ertem el arra a pontra, hogy sikerult beruhaznom vazra es APS-C-re ujra nem akartam.
Egyebkent valoszinuleg akkor a legjobb opcionak kezdeshez egy hasznalt EF 17-40 lenne ha jol ertem. Erre lenne is keret, csak mostansag szinte annyira csak fixeket hasznaltam, hogy az 50 1.8 volt az elso gondolatom.
-
Snoop-y
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
+1
kb olyan mint venni egy ferrarit aztan felrakni ra a barum negyevszakost
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Metal topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest