Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
_seth_
üzenetére
Most hétvégén fényképeztem focit (Fradi, UTE, Vasas stb.). Igaz, hogy U9-10-11-12 csapatok voltak!
Amennyiben gondolod tehetek fel 1-2 képet, hogy lásd a különbséget (70-200 F4 IS-t használok). Ismerősöm 55-250 IS I-gyel készített pár képet ugyanakkor. Szerintem könnyedén észrevehető, hogy melyik melyikkel készült. Nem csak képminőségben jobb, de fókusz sebességben is, ami focinál nem hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amennyiben gondolod tehetek fel 1-2 képet, hogy lásd a különbséget (70-200 F4 IS-t használok). Ismerősöm 55-250 IS I-gyel készített pár képet ugyanakkor. Szerintem könnyedén észrevehető, hogy melyik melyikkel készült. Nem csak képminőségben jobb, de fókusz sebességben is, ami focinál nem hátrány.
Bár csak a logika alapján mondom, soha az életben nem fotóztam ilyet.