Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulemuless
csendes tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Köszönöm a választ. Nálunk 75 ezerért lehet kapni, 1+4 év garival. A plusz 4 év csak akkor jár, ha regisztrálsz(obi s/n, gépváz s/n, név, lakcím, telefonszám, stb.), ha nem, akkor csak 1 év. Személyes adatokat, nem mindenki szeret megadni és ha el akarod adni 5 éven belül, akkor mivel a te neveden van regisztrálva, ezért a következő tulaj, nem biztos, hogy tudja érvényesíteni a garit, vagy csak macerásan. A Tamron Facebookján ezt olvastam. Szerintem csak az vegye, aki 5 évig akarja használni. Ha sikerül eladni a cuccaimat, akkor valószínűleg ilyet veszek(tudom, hogy nem egy nagy szám, de csak erre van keret), 5 év garival. Ha nem, akkor kapásból Ebay, ott 55-60e, de csak 1 év a gari - írtam a sellernek. Amúgy meg ha valamit veszek hivatalosan magyar fotós boltban, annak a többsége már Kínai(ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ott készül, mert szabadkereskedelmi övezet, vagyis szállítják oda az árut), ami kissé fura, legalább lenne Eu vagy más országok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest