Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamiki
senior tag
válasz
balintka #5895 üzenetére
Küldtem priviben egy linket ami az SX200 szervizmanualja, szerintem az SX115 sem sokban tér el tőle, abban sok mindent megtalálsz a szétszedéshez, de nem veszélytelen művelet, mert ha nem vigyázol szétcseszheted könnyen a nyomtatódat, szóval csak óvatosan. 100% hogy a scanner ékszíja a ludas? Nem csak a fejet reteseli valami miatt a mechanika, és nem tud kijutni a bölcsőből? A fej ki tud mozdúlni ha bekapcsolod a nyomtatót? Ha legalább 1 -2 cm-ert igen akkor mielőtt visszamenne húzd ki gyorsan a tápkábelt, és ekkor akadálytalanul kell tudnod mozgatni a fejet, jobbra balra. Az általad leírtakra változatlanul idegen tárgyra tippelek, valami akadály lehet a papírtovábbítás útjába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest