Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamiki
senior tag
válasz
balintka #5893 üzenetére
Valószínű valami tárgy beleesett a nyomtatóba, nekem pl. a jó múltkor a húgom 3 éves gyereke dobott bele a nyomtatómba pár db 5 Ft-ost, az okozott kerregő hangot. Nézz szét erős fényű zseblámpával ahol a papírt beteszed és a fej környékén, nincs e ott valami idegen tárgy, valamint nézd meg bekapcsoláskor a fej ki tud e mozdúlniakadálytalanúl balra, mert a nyomtató bekapcsoláskor kimegy balra szélső helyzetbe, és vissza jobbra, valamint tisztít egy rövidet. Az is előfordulhat, hogy a kikapcsolt állapotban a fejet a bölcsőben rögzítő retesz mechanikában széthullott valami, pl. kiugrott egy rugó, vagy ragacsos a rászáradt tintától, és ez a mechanika nem engedi ki a fejet. Még azt is megpróbálhatod, hogy fejjel lefelé fordítod a nyomtatót, és erőteljesen megrázod (rövid ideig csak, hogy nehogy kifolyjon a tinta a patronból), ha idegen tárgy a bibi, és olyan helyen van, hogy nem látod, akkor valószínű kihullik a rázástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest