Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Tutti-amigo #17654 üzenetére
Itt nem csak a bizhub-ot kiszolgáló számítógépre gondoltam, hanem olyanra amit valaki egyébként is használ napi munkára -pl. titkárnő gépe, bár ő ha van akkor gondolom nem az emeleten ül.
Ami költséghatékony az egy USB-s router, vagy egy USB-s print server. Utóbbi már pár ezer forintért szokott lenni vaterán, jófogáson vagy marketplace-en, bár céges vásárlásnál a számla kérdéses. Ha működött korábban valamilyennel, akkor meg kéne tudni hogy az milyen volt és egy olyat beszerezni. Kompatibilitásról nem biztos hogy találsz infót, az sajnos lehet lutri, mert a 162-es alapban csak GDI-t tudott. A PCL és a hálózati kártya is opció volt ebben a típusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest