Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Nyomtatók, szkennerek  »  Nyomtató topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#15501) hódmaci


hódmaci
senior tag

Sziasztok!
Vásároltam egy brother 1622we nyomtatót.
Első pár nyomtatás után azt tapasztaltam hogy a kinyomtatott papíron ott maradnak a görgő nyomai.
Vagyis hosszanti gyűrődés látszik a papíron több párhuzamos csíkban.
Vissza kellene küldenem vagy ez a nyomtató ennyit tud?
Vagy létezik valami állítási lehetőség erre a problémára?

[ Szerkesztve ]

Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)

(#15502) ocscsaba válasza hódmaci (#15501) üzenetére


ocscsaba
tag

Ezt a problémát már mások is említették. Igen, gyárilag ilyen erősre állították a görgőrúgókat. Csavarnyúzó szakember mit mond erről, lehet-e valamit állítani rajta?

(#15503) Csavarnyuzo válasza ocscsaba (#15502) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Brothereket sajnos nem ismerem, de egyébként jellemző "hiba". Garanciális nyomtatónál óvatosan javasolt bárminemű bütykölés, mert ha baja lesz és észreveszik visszadobják. Általában lehet a rugóerőn enyhíteni, de akár egy normálisabb papír vásárlásával is megoldódik a gond ha most valami nagyon alja van benne.

A pirosat kell elvágni.

(#15504) hódmaci válasza Csavarnyuzo (#15503) üzenetére


hódmaci
senior tag

Szia!
Xerox 80g/nm
Esetleg tudnál(tok) segíteni az az ajánlott márkákban?

Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)

(#15505) Csavarnyuzo válasza hódmaci (#15504) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Az nem rossz. Szerintem dokumentáld, jelezd a Brothernek és ha azt mondják hogy ennyit tud, akkor választasz másik típust -esetleg gyártót-.

A pirosat kell elvágni.

(#15506) Voice24


Voice24
őstag

A hp topik nem mozdul, ezért megpróbálom itt is hátha:

Van egy pár éves (4 vagy 5 maximum) HP Deskjet 5575 nyomtatóm. Mostanában azt csinálja, hogy új fekete patronnal is gyakran hiányosan nyomtat, pdf-nél, dokumentumnál néhol fél sorok hiányoznak. A színesben is van még tinta, szóval nem szabadna elvileg így nyomtatnia. Ugyebár tudtommal ehhez csak gyári patronok jók, én is csak olyat tudtam venni, így elvileg patron gondja nem lehet. De még ráadásként azt is csinálja, hogy szinte minden bekapcsolásnál kiírja, hogy végezzek patron igazítást (ami egy tesztlap nyomtatása majd beszkennelése), és hiába megy le rendben a folyamat, következő bekapcsolásnál megint kéri, és ez több hete így megy.

Nem tudom, mi lehet a gond, újra kellene telepíteni? Vagy ezek ennyire vannak tervezve, és kész?

(#15507) Károly 99


Károly 99
csendes tag

Sziasztok!

Egy több, mint 10 éves HP Deskjet F4180 illesztőprogramját (driver) próbálom feltelepíteni a Windows 7 Professional 64-bites operációs rendszerrel rendelkező laptopomra, de sajnos sikertelenül, mert amikor a telepítő a termék konfigurálásnál tart, akkor a telepítés egy végzetes hibával ér véget. Megpróbáltam úgy is a nyomtató illesztőprogramjának a telepítését, hogy a víruskereső szoftver futtatását letiltottam, illetve a nyomtatókábelt csak akkor csatlakoztattam a számítógéphez, amikor a telepítő megkért rá. Az illesztőprogram telepítését ezzel a szoftverrel végeztem: DJ_AIO_NonNet_Full_Win_WW_130_140.exe

Szerintetek mi lehet a probléma? Miért nem sikerül a nyomtató illesztő programjának a telepítése? A válaszokat előre is megköszönöm!

Mellékeltem egy képet a hibakódról és annak részleteiről:

(#15508) Kisfundy


Kisfundy
aktív tag

Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy a jelenleg használt Canon PIXMA MG5250 nyomtatóm kezd nagyon drágává válni vele a "munka",sokat van használva és drágák bele a patronok!
Szeretnék olyan gépre váltani ami nem patronos (tartályos)!
Viszont a régi gépnek van egy olyan funkciója ami nagyon fontos lenne számomra,mégpedig hogy a beszkennelt képet a gép gombjai segítségével rá tudtam nagyítani a kép egyes részeire,és azt nagyítva kinyomtatni!

Van olyan típus az ujjúbbak közül ami ezt a funkciót tudja?

Előre is köszönöm ha tudtok segíteni! :R

(#15509) cekkk


cekkk
veterán

Sziasztok!

Van egy canon mg5750-es nyomtatóm. Eddig nem volt vele gond, de most újra lett telepítve a driver és azóta iszonyat lassan nyomtat ha a chromból nyomtatok ki pdf-t.
Mi lehet ennek az oka?
Valaki találkozott már vele?

(#15510) jeni válasza cekkk (#15509) üzenetére


jeni
félisten

Hello!

HP 109a nyomival mit tudnék kezdeni?

hiba jelenségek:
1. egyik szín nyomtatás nem volt szép
2. utána,hogy először Error code 0xc19a0013 hiba kóddal jelzett.
3.a videó alapján kivettem a nyomtató fejet és puhán picit száraz papírzsepivel letörölgettem,a nyomtatási felültetet megtörölgettem.

Jelenleg ez van most.

A neten találtam szerviz menüt de nem ismerem annak a módját. Mikor melyiket kéne alkalmazni?

(#15511) zotosz


zotosz
tag

sziasztok,

6 éves canon mg5650 üres lapot nyomtat. Végig meg a nyomtatás, hallani, h mozog a faj de ami kijön papír teljesen üres, 1 csepp tinta nem kerül rá.

Próbáltam minden tisztítási funkciót, kiszedtem a fejet és átmostam, a patronok nem üresek, nem szárazok.

Érdemes foglalkozni egy 6 éves géppel ami 6 éve volt kb 25-27eft? Sokat használtam. Kiszolgált. RIP.

köszi

-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....

(#15512) májkimiki


májkimiki
őstag

Sziasztok!
OKI lézer nyomtatókkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Más OKI specifikus topikok nagyon régiek, ezért itt kérdezek.
A kérdés lehet általánosságban is igaz lehet, a lézernyomtatók start packet töltöttségükkel kapcsolatban.
Szóval egy gyári toner készlet töltöttsége, ami az adott készülékkel érkezik. Az megegyezik a rendelhető gyári toner töltöttségével? Vagy ezek csak csökkentett töltöttségű tonerek?

Konkrétan OKI C332 szines lézernyomtatóról van szó és felettébb gyorsan kiürülő félben vannak a tonerek.
Ellentétben azzal, hogy a rendelhető standard tonerek /oldal kapacitás mennyisége még megközelítőleg sem lettek kinyomtatva.
Elég húzósak az árak, utángyártott toner ehhez a tipushoz nincs. Viszont, ha csak ennyit bírnak, akkor nem gazdaságos a használatuk.

Nem privát beszerzés folyománya a tipus választás, hanem szervezet kapta fejlesztés gyanánt.

(#15513) PociAti válasza májkimiki (#15512) üzenetére


PociAti
senior tag

Mindenre van példa. Van amikor kevesebb, van amikor több és van amikor a normál toner kapacitásával megegyező festékkazettával árulják a berendezéseket.
A csomagoláson ez szerepelni szokott, vagy valamely, a géphez mellékelt dokumentum is tartalmazta. És talán a mellékelt tonernek is létezik típusa, amiből ki lehet deríteni a kapacitását. (Erre akkor van nagyobb esély, ha kereskedelmi forgalomba is kapható toner a kezdőtoner.)
Utángyártott tonerből bőséges a választék, nem tudom honnan vetted, hogy nincs hozzá utángyártott.

A lapköltség biztosan nagyon húzós lesz, mert a színes lézernyomtatás rendkívül költséges még akkor is, ha csak a toner árát nézzük (és az egyéb kopó alkatrészt nem is számoljuk).

(#15514) lao válasza májkimiki (#15512) üzenetére


lao
tag

Hello !
nekem egy c532dn van ahoz 2000 oldalas kezdő tonert adtak (gyári 1500-tol indul. ). A c332 kezdő toner 1000 oldal ( gyári 1500/3000 oldal ) tehát csökkentett a kezdő toner szett. Utángyártott szerintem itt : [link] ha igaz amit írnak .

csgo jarokeret 37.221.209.104:27164 ----örök windows biteskedjék az androidos iPhonodon----

(#15515) Csavarnyuzo válasza májkimiki (#15512) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Már megválaszolva.

[ Szerkesztve ]

A pirosat kell elvágni.

(#15516) cyber86


cyber86
őstag

Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segítséget Samsung SCX-5637FR lézeres nyomtatóval kapcsolatban. Az volna a kérdésem, hogy mi a legfrissebb fw amit kiadtak hozzá és honnan lehet letölteni, mert nem találom :( A válaszokat előre is köszönöm.

Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, XFX 6750 XT 12GB, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV

(#15517) biker


biker
nagyúr

epson L3050-re tud valaki MacOS 10.14 alatt működő drivert?

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#15518) tylerddd


tylerddd
veterán

Hello! Van egy Canon TS6052 multifunkciós gépem, amit tavaly szeptemberben vettem. Kevés oldalra, de heti rendszerességgel van használva a nyomtató része, még vannak benne gyári patronok, de utángyártott is, ezeket egy jól bevált helyről veszem, ahonnan az előző gépembe is, ami majd 4 évig ment ezekkel.

A napokban a következő problémával találkoztam nyomtatáskor: Ezek az elmosódások jelentkeznek bármit is nyomtatok, szövegek esetén is előfordul. Ilyet akkor láttam, amikor az előző gépemben megadta magát a nyomatófej, csak ugye az 4 év után történt. Emellett a Word-ben fekete betűk valamiért kékes árnyalatban kerülnek kinyomtatásra.

Mitől lehet ez és van-e rá itthoni megoldás? Amikor a karbantartási feladatokat a gép menüjéből megcsináltam, és mintaoldalt nyomtatott, nem vettem észre hibát. MM-ban vettem, vigyem vissza, amíg van rá gari? Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#15519) Kisfundy


Kisfundy
aktív tag

Sziasztok!

Adott egy canon mg5250 gépezet
.
Sajnos eljárt felette az idő,kezdi gyúrni a papírokat kerreg kattog csattog.
Ezt szeretném leváltani,mit ajánlanátok ami hasonló kezelőfelülettel bír?

(Szükség lenne olyan funkcióra ami a mostani tud,hogy a be scannelt képbe bele tudok nagyítani,majd azt kinyomtatni! ez fontos lenne)

Tudják esetleg ezt a mostani gépek is?

Előre is köszönöm ha segítesz! :R

(#15520) FistXL


FistXL
aktív tag

Sziasztok!

Már most leszögezném, hogy teljesen hülye vagyok a nyomtatókhoz. Ha eddig kellett valamit nyomtatni, mindig tudtam nálam hozzáértőbb emberhez fordulni.

Történet: Kiselejteztek egy HP Color LaserJet CM1312nfi MFP típusú nyomtatót a cégtől, gondoltam hazahozom, végre nem kellene rohangálni a dokumentumok nyomtatásával itthonról. Hazahoztam, bedugtam, amit eddig próbáltam vele: fekete-fehér dokumentumot másolni, nyomtatni, színes képet SD-kártyáról nyomtatni. ezeket tökéletesen végre is hajtotta, azonban bekapcsolásnál figyelmeztetett egy "Rendeljen bíbor kazettát" üzenettel, ennek megfelelően piros csíkok találhatók a kinyomtatott lapokon, valamint itt-ott fakó a piros szín a lapon. Kinyitottam a kazettákat tartalmazó rekeszt, óvatosan kiemeltem belőle a bíbor színűt, és láttam, hogy alul a hengeren a filmrétegen csíkok találhatók (a többit is kivettem, ott nem tapasztaltam hasonlót). Kérdésem, hogy ha rendelnék bele egy bíborszínű kazettát, akkor elhárulna-e a hiba, és ha már rendelnék, akkor milyet rendeljek, mert megnéztem a gyári kazetták árát, és 25 000 Forint volt a bíborszínű :Y. Ennyit semmiképpen nem szeretnék rászánni, próbáljunk megmaradni 10 000 Forint alatt. Valamint érdekelne egy alapszintű ellenőrzési folyamat lépésről-lépésre, hogy felmérjem a nyomtató állapotát, hogy érdemes-e rákölteni. Egy kép a gyári HP lapról, amit a nyomtató készített. Megjegyzés: csak a fények miatt látható a lap közepén a piros téglalapon tükrözödés, a valóságban az egész téglalap színe megegyezik a Q4 felirat mögött található színnel. Szerk.: a sárga téglalap szintén zenész. :)

Ezer köszönet minden segítségért!

[ Szerkesztve ]

(#15523) szabolcs77


szabolcs77
tag

Sziasztok!

Van egy Samsung CLP-320N típusú hálózati lézer színes nyomtatóm. A tünet a következő. Amíg nem megy alvó módban gond nélkül nyomtat, viszont utána mindegyik pc azt jelzi hogy offline és nem is éleszti fel a nyomtatás. Gombokra nem reagál, csak a tápkábel kihúzás oldja meg a dolgot. A kikapcsolási idő maximálisan 120 perc.

Kérdésem, hogy van-e rá firmware frissítés valahol? Automatikusan a hp oldalára irányít ahol letöltöm a fájlt, de amikor a HP nyomtatót keresi akkor ezt a samsungot nem találja, IP cím alapján is azt írja hogy nem megfelelő.

Mi lehet a megoldás?

Előre is köszönöm!

(#15524) ---gabika---


---gabika---
tag

Sziasztok!
Keresek régi,rossz matrix nyomtatókat. Főleg A3-as. A benne lévő léptetőmotor érdekel.
Vagy ha van aki tart otthon nema 11-es léptetőt vagy hasonló kisebbet,az is érdekel.
Nema 17 túl nagy.

(#15525) II.Démonlord


II.Démonlord
tag

Sziasztok,
Szükségem lenne egy kis segítségre. Nyomtatás során a lapon vannak különböző kis foltok (festék?), nyomtatási hibák (kép mellékelve). Többszöri nyomtatás esetén nem mindig ugyanott helyezkednek el, de mindig van. A toner eredeti, a szoftver a legfrissebb. Az elején még nem volt ilyen gond vele, kb 1 éves nyomtató.
Tudja valaki, hogy ez mitől lehet?

[kép]

(#15526) PociAti válasza II.Démonlord (#15525) üzenetére


PociAti
senior tag

Koszos a fényhenger, a drum. Keress rá erre (mondjuk a YouTube-on).

(#15527) Dan-szan


Dan-szan
senior tag

Nem tudom mi történt ezzel a nyomorult Canon Pixma MG 5655 nyomtatómmal :W . Már eddig is közel állt hozzá,hogy kidobjam a francba.
Most nem tudok beszkennelni semmit,nem lehet kiválasztani a laptopot - helyi usb ennyit ír ki. A beállításokat már töröltem,nincs változás.
Tud valaki segíteni ebben?

Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA

(#15529) Dan-szan válasza #95152384 (#15528) üzenetére


Dan-szan
senior tag

Az az információ kimaradt,hogy wifin keresztül akartam szkennelni. És ezért nem értettem és dühített fel,hogy nem volt látható a listában a laptop csak mint írtam a helyi usb jelent meg holott már többször használtam e célból.
Ma már több időm volt átnézni mi lehet a hiba. Nos a szkenner ki volt kapcsolva,de hogy az hogyan-mikor-ki-miért csinálta vagy a win frissítés ütötte ki nem tudom. A lényeg most működik.

Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA

(#15530) #85289728


#85289728
törölt tag

Szevasztok!

Létezik olyan tintasugaras nyomtató amivel ha ritkán nyomtatok (kb havonta-kéthavonta), akkor sem szárad be?

A segítségeteket előre is köszönöm!

(#15532) #85289728 válasza #95152384 (#15531) üzenetére


#85289728
törölt tag

Nem mind olyan? Mondj egy típust légy-szíves.

(#15535) #85289728 válasza #95152384 (#15534) üzenetére


#85289728
törölt tag

Köszönöm a segítséget!

(#15536) PociAti válasza #95152384 (#15531) üzenetére


PociAti
senior tag

"Létezik olyan tintasugaras nyomtató amivel ha ritkán nyomtatok (kb havonta-kéthavonta), akkor sem szárad be?"

Tényleg nem szárad be azoknál a fej?
Szerintem igen. Csak minden egyes patron csere alkalmával fejet is cserélnek a felhasználók, ha kell, ha nem.

(#15538) Voice24


Voice24
őstag

Erre esetleg valaki? :)

(#15539) oba


oba
addikt

Sziasztok!

Brother HL-1210W nyomtatóm van kb 2 éve és a mai nap a power gomb alatti piros/narancs led elkezdett villogni...nem nyomtat egyáltalán. Google alapján arra jutottam hogy vagy a tonerből fogyott ki az anyag vagy a "drum" tiltott le. Honnan mehetnék biztosra, hogy melyik a gond? Próbáltam a fedél felnyit majd power gomb 4x drum counter reset metódust de nem segített. Ha veszek olcsón egy utángyártott TN-1030 tonert és bele rakom a gyári DR-1030 drumba akkor szerintetek működni fog? Láttam youtubeon ilyen drum szétszedős videókat ahol a fogaskerekekkel csináltak valamit... azt inkább elkerülném ha lehet.

Köszönöm előre is a segítséget! Egyelőre nem nagyon világos még ez a brother drum/toner rendszer :)

(#15540) ocscsaba válasza Voice24 (#15506) üzenetére


ocscsaba
tag

Végezz fúvókatisztítást, akár többször is.

(#15541) nemcso válasza ocscsaba (#15540) üzenetére


nemcso
senior tag

De lézerről van szó ! :U

Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"

(#15542) PociAti válasza oba (#15539) üzenetére


PociAti
senior tag

Ez a videó szépen bemutatja: How to reset Brother printer HL 1111 / 1112 / 1118 / 1210w Tn1040. Brother Drum reset.
Nyomtass egy "Printer Settings" lapot, az mutatja a fényhenger és a toner esetén is, hogy életciklusából még mennyi van hátra.
A drum mechanikus számlálójának nullázása gyerekjáték, attól nem kell tartani. Amúgy is ráfér időnként egy kis tisztítás a fényhengerre.

A kérdésed viszont elég nonszensz. Ha egy autóban felvillan az olajszint figyelmeztető lámpája az ablakmosó folyadék cseréjével még nem orvosolod a problémát. Ha drum cserét jelez, akkor azt a problémát kell megoldani, nem mást.

(#15543) oba válasza PociAti (#15542) üzenetére


oba
addikt

Miért nonszensz? Írtam, hogy nem tudom mit jelez a piros led villogása, ezért is kérdeztem, hátha ti tudjátok.

Printer settings oldalt nem tudok nyomtatni, nem reagál a power gomb háromszori nyomására semmit. Áramtalanítás/bekapcsolás és felfűtés után azonnal a piros led villog.

A videóban lévő módszert is kipróbáltam, írtam is az eredeti kérdésemben, az sem segített sajnos.

(#15544) PociAti válasza oba (#15543) üzenetére


PociAti
senior tag

Ezen az oldalon szépen összeszedték a LED-ek fényjelzéseit. Ez alapján már egész pontosan meg kellene tudni mondani, hogy milyen információt szeretne közölni a nyomtató a felhasználóval.

Apróságoknak is jelentőségük van. Pl. folyamatos zöld mellett ha a piros LED háromszor felvillan fél másodperces osztásközökkel majd egy másodpercig sötét marad. (Ez jelöli, hogy nullázni kell a drumot).

A beállításokat tartalmazó oldal nyomtatása elég egyszerűnek tűnik. Működőképes állapotba kell hozni a berendezést (a kellékanyagokat helyükre tenni, minden fedelet lecsukni, stb.), majd ebben a kész állapotban kell háromszor megnyomni a power gombot. (Lehet ki-bekapcsolással kezdeni az egészet, de általában ez elhagyható.)

(#15545) oba válasza PociAti (#15544) üzenetére


oba
addikt

Köszi, ezt az oldalt nem ismertem. Csak a piros led villog, zöld nélklül, az is folyamatosan, kb másodpercenként. A táblázat szerint toner gondja van, magyarul kifogyott belőle a nafta.

A beállítás oldalt sajnos sehogy sem tudom kinyomtatni, mert nem lesz folyamatos zöld led -em (ready állapot) akármit csinálok. Amiket írtál természetesen mindent kipróbáltam. Tegnapelőtt még nyomtattam a nyomtatóval, semmi gond nem volt, a minőség is rendben volt, magyarul nem láttam előjelét, hogy fogyóban lenne a tinta.

Remélhetőleg ha veszek egy tonert bele akkor megjavul a helyzet. Jó lenne ha drum csere nélkül megúsznám :)

(#15546) oba válasza oba (#15545) üzenetére


oba
addikt

Esetleg ha tudnátok ajánlani egy üzletet Pesten ahol személyesen tudnék venni utángyártott TN-1030 tonert jó áron azt megköszönném. Nekem ezekkel kapcsolatban nincs még tapasztalatom, nem tudom hol és pontosan melyiket (mármint melyik utángyártottat) érdemes venni.

[ Szerkesztve ]

(#15548) Voice24 válasza ocscsaba (#15540) üzenetére


Voice24
őstag

Ennél a nyomtatónál csak patronok igazítása és patronok tisztítása lehetőségek vannak. Mindegyiket futtattam már többször, és ahogy írtam, vadiúj patronnal is tud hiányosan nyomtatni.
Nem tudom, milyen gondja lehet, főleg azért, mert ahogy írtam, minden bekapcsolás után kéri az igazítást, hiába volt előzőleg is végrehajtva. Ma például a tesztlapot nem tudta magának beszkennelni, hiába próbáltam többször is.

(#15549) PociAti válasza oba (#15545) üzenetére


PociAti
senior tag

Pedig ha normál keresőt használsz, akkor jó eséllyel a termék gyártói oldalát hozza ki első találatok között. (A Google nem számít annak, ő azokkal a találatokkal bombázza a netezőket, akik reklámoznak náluk, nyomtatók esetében jellemzően mindenféle utángyártott sz**t forgalmazó cégeket.)

Az előbb linkelt oldalon ha a navigációs sávban a GYIK és hibaelhárítás-ra kattintasz, majd Fogyóeszközök / Papír / Tartozékok, utána Fogyóeszközök, Több GYIK (Csak angolul), végül: What is Toner Continue Mode?

Itt azt írják, hogy ha hétszer nyomod meg a power gombot, akkor átvált "Continue Mode"-ba, ezáltal kiürülés jelzése után is tudod még használni a tonert. (Ennek is megvan a hátránya.)
Talán csak amiatt nem engedte a beállítási oldal nyomtatását, mert már nem volt mivel kinyomtassa azt. Ebben az üzemmódban talán ki lehet nyomtatni.

Ugyanazzal a módszerrel (power gomb hétszeri megnyomásával) lehet visszaállni a normális nyomtatási módra.

Bár a megjegyzésekben arról is írnak, hogy hiba esetén nem lehet módot váltani, bár a toner kiürülésre ez talán nem vonatkozik. Ki kell próbálni.

De lényeg, hogy hibakódok (LED villogás) alapján sikerült értelmezni a nyomtató üzenetét.

(#15550) ocscsaba válasza Voice24 (#15548) üzenetére


ocscsaba
tag

Bocsánat. én azt hittem, hogy tintasugaras a nyomtató.

Útvonal

Fórumok  »  Nyomtatók, szkennerek  »  Nyomtató topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.