- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajkaa
tag
válasz
szasanyi #49586 üzenetére
Sajnos nekem is teljesen ugyanez a tapasztalatom az aqua-val. Nekem monitor és memória probléma volt. Videót készítettem és képeket a hibajelensegről és e-mailben bunkón annyit írtak, hogy majd a szervízesek eldöntik hibás e vagy sem. És ha úgy alakulna hogy nem hibás ( vagyis sz×r de ők azt mondják, hogy nem) akkor nekem kell fizetnem a futárt is. az ingyenes garifutárt. telefonon is akihez először kapcsolnak normális, de a szervízesek nagyon lekezelőek. Egyszer rendeltem tőlük egy terméket hétfőn reggel olyan megjegyzéssel hogy csak akkor teljesítsék a megrendelést ha megkapom csütörtökre mert szülinapra lesz. pénteken kaptam meg....
iponnal még nem volt gariztatásom róluk nem tudok nyilatkozni. minden egyéb esetben velük minden rendben volt.
-
Erdei88
veterán
válasz
szasanyi #49586 üzenetére
Nálam is megy a ködösítés.
MSi laphoz járna Warhammer: TotalWar, kaptam is egy cetlit rajta egy kóddal.
Ezzel csak annyi a bajom, hogy elvileg ezt a kódot akkor kapod meg ha regisztrálod az alaplapot a honlapjukon...
Tisztelettel megkérdeztem, hogy akkor most hogy is van ez. Válasz: nem tudják, továbbítják az illetékesnek...
1 hete írtam a mailt, ma hívtam őket. Villámgyorsak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest