Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Eladó Maxell 16GB pendrive 3500ft.
2db 3,5" IDE és Sata külső HDD ház egyben,mert csak 1vezeték van a kettőhöz+ van hozzá egy 80-as IDE HDD-m is,sentinel szerint tökéletes 8000ft.Cserébe érdekelhet külső DVD iró.
Hirdetést
hamarosan készitek,ha addig nem kelnek el. -
E1even
senior tag
válasz
anonymus89 #36534 üzenetére
Köszi szépen!
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó cuccaim, érdeklődni privátban. Köszi!MSI R9 270X Gaming full dobozos, garis - újszerű
továbbá:
Hali!
Eladó 2 magyar kiosztású, hibátlan állapotú billentyűzet. Mindkettő PS/2 csatlakozójú.
Képek itt.
- HAMA ET200 multimédia billentyűzet - 1300 Ft.
- FujitsuSiemens - 1000 Ft. -
mgm81
aktív tag
Hali az Originen free a Dead Space.
-
levi1108
aktív tag
Hewlett Packard dvd író 1000ft (ide)
-
Louies
aktív tag
Eladó, TP-LINK TL-WR740N WiFi routerár: 3k garanciás
dlink stick ár: 2k még csak 3napos, garancia van
Ajánlatok priviben... -
Tamás9x
őstag
Phenon 1 x4 alaplappal eladó helyieknek 13000FT-ért vihető. [link]
Illeve patent állapotban 18KW-os világos infrasugárzó eladó 50.000FT/db áron GH-18
-
rasky
senior tag
-
Police 9W zseblámpa eladó - 3500Ft.
- Fémházas
- Cree Led
- Állítható fényszórás (Zoom)
- 3db AAA elemel működikAzért adom el, mert nekem egy kisebb is elég, azt használom ha épp szükség van rá.
-
ati888
senior tag
Nexus 4 (8GB) telefon, kifogástalan állapotban, karcmentesen, play-en vásárolt, nexus 5-re váltás miatt eladó., 57e Ft.
-
S.Feri
őstag
Malaguti Centro SL robogómat elsősörban: city bike vagy trekking biciklire cserélném.
A robogó: 1998-as, 50cm3, 4LE, kétütemű, karburátoros. Tökéletesen indul, télen nyáron.
Végsebessége alattam 105kg 70km/h.
Ha kell rakok fel képeket, de javasolt a személyes megtekintés.
Egy festés ráfér esetleg, mindemellett tökéletes műszaki állapotban van. -
INMOTEP
őstag
válasz
CoolBoy323 #36576 üzenetére
-
INMOTEP
őstag
Itt a kerékpár szezon ,ha valaki egy jó kis kerékpárt keres ezt érdemes megnézni
Eladó egy nagyon szép megkímélt csak aszfalton használt Trek 4300 as Disc kerékpár ,nagyon mutatós darab ! Kép / infó [link] Az ára 100.e Ft csak hétfőig !
-2004 es évjáratú Opel Vectra C 2.0 DTI Angol Jobb kormányos személyautó jó állapotban eladó Kép / infó [link] Ár : 350.000 Ft
14" 4X100 as Acélfelni garnitúra nyári gumival olcsón ! [link] Ár : 25.000 Ft / garnitúra
-Sony 4 GB os SDHC memóriakártya 1x sem használt csak kibontva lett . [link] Eladó vagy csere Micro sd kártyára .
Érd Privát
-
wwhy
veterán
válasz
szasanyi #36572 üzenetére
Ingyen senki sem dolgozik, és tudjuk, h az rí leginkább, akinek nem kellene. De tényleg kár belemenni, csak azért írtam le pár számot, hogy a kívülállóbbak is sacc/kb. lássák a dolgokat. Foghúzásnál maradva, pl. azért, h ne szenvedjen a paci sokat /no meg a doki sem/, ilyen emelő alapkészlet illene, h legyen minden dokinak. És ez csak emelő, alap, hol vannak még a fogók? /költői kérdés/. És hány szettet vesz meg? mert ugyebár egy beteg = egy eszközhasználat, utána mehet a cucc a sterilizálóba ...
-
szasanyi
félisten
Nagyjából tudom, mert orvos / fogorvos van a családban, baráti körben.
A gond egyébként ott kezdődik, mikor ezek miatt sírnak pedig láthatóan mindenkinek k*vajólmegy... miért? Mert hivatalos rendelési időben (is) az "esztékás" beteg vár és néz ki a fejéből a váróban, míg azalatt a fizetős beteggel foglalkoznak, beszélgetnek.
Ja, és nekem pölö az ismerős fogorvos konkrétan megmagyarázni, hogy tulajdonképpen nem is éri meg neki mert akkora a költsége, hogy ingyen dolgozik. Na, nemá'..Aztán a szájsebészet egy másik (horror) történet, az még rosszabb de ne is menjünk bele.
-
wwhy
veterán
válasz
szasanyi #36565 üzenetére
Nem nekem szól ugyan a kérdés, de láttam
Jómagam (is) utálok minden kapzsi orvost, de fogdoki esetében elmondok pár számot /nem azért, mert sajnálni kellene őket ;/
(No flame, but a fogorvos legalább effektív dolgozik és befektet vs. nőgyógyász, reumatológus, bőrgyógyász stb. tizenezer Ft/ 15-20 perc ... és a felírt gyogyókat is magadnak veszed meg.)
Egy fogorvosi rendelő havi költsége kb. 1000-1200 EUR/hó, de ez csak a bérleti díj: minimálbéres zsebbe fizetett 1 assz.nő, takarítás, köz. költs., veszélyes hulladék elszállítás stb. Ehhez jön még kb. min. 2-400 EUR anyagköltség, tehát legyen nettó 1600 EUR/hó. Ha 5x8 órás munkaidőt veszünk alapul, akkor óránként kb. 40 EUR-t kell keresni ahhoz, h 0-ban légy. És még nem is számoltam az eszközbefektetésekkel, amelyek párszázezernél kezdődnek, mivel a bérelt rendelő csak a fogorvosi széket jelenti /ennyi pénzért/.
Pl. akinek gyökérkezelést csináltak (legutóbb), emlékszik-e arra, h a doki használt-e apex lokátort? Nyilván meg lehet enélkül is, de a mai világban ennek a használata kb. kötelező (kb. a füllel való motordiagnosztika vs. hibakód-kiolvasó esete) ...
-
-
janati
őstag
köszönöm fog témában a tippeket srácok!
-
XmoD
senior tag
válasz
pigmeus #36563 üzenetére
Az olaszok altalaban mind javitottak! Ki lehet beloluk fogni jot, de nagyon keves ami majdnem gyari allapot es nem 3 motorbol van osszelegozva. 3 hettel ezelott vettunk sogorral sajat reszre egy Honda Sky-t 100-ert. Igaz 97-es volt, jopar feluleti serulessel, de motorikusan jo allapotban es maganszemelytol
Az a baj jon be lassan a szezon es ilyenkor lovik fel sokan az arakat. Szezon kozepen meg esni fog megint, mert eladni nem tudjak
-
-
Sicér
tag
válasz
janati #36556 üzenetére
A húgomnak anno húzott fogat, aztán sajnos a foggyökér mellett egy ér futott. Húzás közben megsérült -ugye ez kikerülhetetlen- és ott helyben bevarrta neki.
A sógoromnak egy nagy őrlőt húzott. A röntgenen látszott,hogy gáz lesz a gyökerek kusza növése miatt. Nem küldte kórházba/szájsebészetre. Megoldotta a dolgot, ott helyben kiműtötte neki, igaz, hogy több, mint 3 órába telt, de megcsinálta. Azóta sincs gáz vele.
Mindenki maga érzi, de én -ha gondom lesz- biztosan hozzá fogok menni. -
pigmeus
tag
Hát srácok kezdek beleszürkülni ebbe a keresésbe
Voltam ma kínai mocikat is nézniamúgy annyira nem is néznek ki rosszul, még tetszettek is.
Használt apró tele van motorokkal. Kérdés, hogy érdemes olyat nézni amit olaszból behoznak? Vagy robogó árusok árulják ?
-
Kom-ancs
tag
Louies kollégának köszönhetően már nem keresek DVI kábelt
-
Kom-ancs
tag
Üdv!
Nincs valakinek eladó DVi-DVI kábele?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest