Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Szerintem én voltam!

Booz mégegyszer sorry!

Csak hallom a TS-en hogy A tetőn van valaki! Én meg B plantnél voltam és ott valóban volt valaki a ház tetőn!
Mondom ott sunyul gyorsan lelövöm!
és mivel kicsikét messze volt az illető nem láttam hogy csapattárs! 
Erre következő körben mondom hogy hé hát ti mondtátok hogy A épület tetején van egy ellen..
-válasz: Ott volt de te B planton voltál.... és B tetőről szedted le a csapattársat LoL kick bann pls

-
SipiBcs
őstag
1-et Zé tolt... aszonnya.... hát itt kiabálta valaki, hogy A háztető.... lelőttem... erre a válasz Booz részéről: baszki, én a B tetőn feküdtem!

Utána Piri jön A-ból B-be.. sunnyog a katlan tetején még a kijáratnál.... Nekem sem kellett több.. palánk mögül 1 minta fejes... repkedett a b+ a részemről, a sorry mellé..

Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mondom ott sunyul gyorsan lelövöm!