- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
márpedig a lodscale 4ig a szerverek 90%án engedett...nem hiába kezdünk 10warből 8at ugy hogy 1-2 emberre azért kell várni hogy átirja a gyári értékre..szoval ha nem lehet saján szeron játszan és téged ez zavar akkor te inkább ne is jelentkezz..az FPS korlát talán még bevan lőve de a lodscale tuti nem..
-
Balinov
titán
felreertesz, Tomi, nem 200+ fpseket varok,csak stabil 125-t.
En is E5200-t akartam, csak ahonnet eredetileg jott volna a proci,lap,tap,huto,ott kitalaltak,hogy csak irorszagi bankkartyat fogadnak el, igy a komplett.ie-rol kellett rendelnem, ahol meg kifogytak az E5200-bol.
-
Balinov
titán
Giga P45-DS3R+E2200@3.2Ghz, 2x2GB 800-as Geil, Asus HD4870, 22" viewsonic (1680*1050),Samsung F1...
a felbontas 1650*1080. screenek a beallitasokrol
1,2ha maxfps 250-t irok be, picit jobban ill. nagyobb ertekek kozt ugral,h a 125-t, akkor van ez a 91FPS. a VGA alapon jar,Vista x64, catalyst 8.12-es,hotfixek nelkuli.CCC-ben teljesen default beallitasok vannak.
Valami tipp? Ja, es COD2-ben is nagyjabol ilyen ertekeket kapok.
-
BandiHUN
veterán
végülis azok a modok sem rosszak...a novemberdobby-t szerettem,csak kár,hogy a zombik special-ját nehéz előhozni,nem hat messzire,a jumpok meg azért pár mapon nagyon nagy előnyt adnak a szerencséseknek.a cod5 tartalmazna jó kis alapot,rendes karaktermodellt,stb,de nagyon visszafogja a dolgot,hogy még nincs linuxos szerveroldali,igy tudtommal pl.Magyarországon nem is lehet,csak előrendelésben szervert bérelni,és a 70ft-osok sem játszhatnak együtt az origisekkel.ha lesz linux,tuti változni fog,de szerintem kifejezetten a karácsonyi vásárlási hullámot akarták meglovagolni,hogy ne az legyen,mint a többi cod-nál,vagyis hogy tulképp pénzkidobás volt megvenni,egy szerencsésen generált key simán megfelel a legtöbb embernek a mai napig.én azért reménykedem,hogy még idén lesz a linuxból valami,állitólag már csak az activisionnak kellene engedélyezni,kész van.akinek meg komolyabban bejön a zombi,ott a left 4 dead,nagyon jó és hangulatos,csak drága ahhoz képest,hogy gyakorlatilag egy normálisan megcsinált half life 2 mod felturbózva.
-
-
-
SipiBcs
őstag
A nem kommentelek az nem a te letiplizésedre ment, hanem az esti warra... sztem még nem láttatok tőlem ilyet, hogy war végén csak: "köszi, jóéjt" mondattal lelépjek!
Azért nem kommenteltem már tegnap este, mert bennem volt 4 ser... és az alkoholos befolyásoltság rossz tanácsadó!
Nekem még annyira sem ment a játék, mint egyébbként bármikor máskor és azért az se high színvonalú. (ovecs aranyos volt, mikor emlegette, hogy pont az az 5 frag kellett a győzelemhez
)
Ha emlékszel a játék elejére és hallottál bennünket, akkor azon morfondíroztunk, hogy milyen lesz a war, hisz ezúttal sem gyerpit, sem téged nem hallunk! Az utolsó látvány a TS-en az volt, hogy ki van kapcsolva a mic-ed, láttam az ikont. Persze ez nem azt jelenti, hogy utána nem oldottad fel a tiltást. Én nem emléxem rá, hogy hallottalak volna a B plantos dologgal..... ha jól rémlik, akkor team írásként olvastam, hogy miért nem rakják B-t, mikor tök üres!
-
ovecs
senior tag
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én téged baromira nem hallottalak ts en.. Sipit és Lorenzot hallottam csak..
Szóval az a persze nemtom lehet nem neked ment vagy nemtom.......
Én mindenesetre tuti h egész este nem hallottalak azt hittem nem beszélhetsz vmiért a mikrofonbaLorenzo nyugi, vedd be a gyógyszert, ez csak egy játék
-
BandiHUN
veterán
de gondolod ez megoldás,hogy lelépsz a warról...te is ugyanúgy megpusztultál a rambóban,mint mindenki más,még nekem lett volna okom morogni,hogy ott állok a plant mellett,és már csak azt látom,hogy elhullott mindenki...tudtommal nem volt emlitve,hogy akkor mindenki B,én legalábbis nem hallottam ilyet,nem is ment a B felé a csapat,érdekes is lett volna B-zni,amikor simán látszott,hogy B felől jön 2+B emelet,csak a plantes seggét kellett volna fedezned,ha már olyan tisztán eljutsz addig,ahogy mondtad,mert furamód mégis mindig arról szedett le valaki engem plant közben.egyébként miután elmentél,még utána is hoztunk 2 kört,és ha nem mész el,nyerhettünk volna,erről ennyit.nem tudom,miért jók ezek a sztárallűrök,mondd ki,nem vagyunk elég jók neked és kész.én ennek ellenére élveztem,nem is ment rosszul,és nyerhető is lett volna....
-
-
Balinov
titán
-
Sirandrish
legenda
nemtudom most perpill hogy cod2.nél hogy van de azért egy 80as pingel nem lehet érezni hogy később lő...legalábbis cod4-be..és ami mégjob...ha pl teszteled a 200as pinged az üres mapon..akkor pl lősz és pilla alatt látod hogy a falba furodik a skuló...de ha embert lősz akkor már mástészta...
-
BandiHUN
veterán
de ha ezt ilyen könnyen ki tudod mondani,akkor már erőt is vehetnél magadon,hogy megoldd a netgondodat...avagy mégsem olyan jó és élvezetes velünk,hogy simán lemondasz róla
inkább csapj az asztalra a netszolgáltatódnál,ha már amúgyis felgyűlt a haragod,akar itt neked a fene rosszat,csak segiteni akarnánk,de hát lépni neked kell
,ha már nem segitenek a haverok tippjei,cfosspeed,router firmwareupdate....sorry,mi nem tudunk mit tenni.és ráadásul attól,hogy kilépsz,még egy centit sem lesz jobb a neted...
-
Boci_83
őstag
Neked is felkötötték a szemedhez a szemtakarót. Tudod, mint a lovaknak, hogy ne nézzenek oldalra, csak előre. Na te pont ezt teszed most.
Van még rajtad kívül több száz ember, akinek 1Megás netjük van, és promodot játszanak. Nekik is 100 az a maxpackets! És nekik nincs semmi bajuk! Érted???
Nem olvasom el a többi hsz-t. Nem húzom fel magam... -
Sirandrish
legenda
én vágom amit mondassz de te is értsd már meg amit én mondok...egy olyan dolgot mondj a prormodba ami a játék előnyévé vált..
az hogy én mittomén 120K-s géppel nemtudom bekapcsolni az árnyékot csak azért mert valaki 40K-s gépen játszik szerinted normális?Én aláirom hogy így egyenlőbbek az eélyek de ha már kiadok X összeget a gépre akkor had döntsem már el hjogy mit kapcsolok be és mit nem...
ez kb ugyanaz..ne variáld a maxpacketet..mindenkinek ugyanannyi és kész...tuti hogy ezért vette ki...
-
Boci_83
őstag
Nekem ugyan ilyen netem van! És sem korábban, sem azóta nincs bajom, ominózus eset volt az a nap, talán péntek, amikor mind a kettőnknek gondjai voltak. Akkor szerintem a szerveretekkel volt gond, elősször vírusra gyanakodtam, de mindkét virusírtót lefuttattam, és nem talált semmit sem. Hidd el nem Mi ketten vagyunk akik 1M nettel játszanak, és mégsincs gondjuk. Szerintem nálad, vgay a szolgáltatónál van a hiba.
Lehet egy rossz kábel, vagy a modemed, esetleg a szúrő. Tudom cod2nél nincs ilyen gondod. Mindenképpen a szolgáltatóval venném fel a kapcsolatot!!
-
BandiHUN
veterán
ha szar a neted,vagy nem tudod megoldani a családban,hogy ne akkor legyen letölthetnékje mindenkinek,amikor te játszanál,az nem a maxpackets hibája...
megoldás:NetLimiter a tesódnak,hogy neked maradjon mondjuk fixen 1megabit/128,ami szépen elég,én másfél/128-on kezdtem annó,remekül ment...neked meg szólni a szar szolgáltatás miatt/kidobni a hibás hardvert...
-
-
ovecs
senior tag
huu vazz, nekem akkor fagyott állandóan a gép, meg fagytam kifelé amikor felraktam a progiját az egérnek, és cod4 közben használtam a 2 extra gomb valamelyikét....
szóval esélytelenBali tod én melóztam már Dublinban, meg van kinn pár barátom.... Meló, ba hát igen valami irodai dolgot szeretnék amjd csinálni, meglátjuk
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged