- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
nem rossz,nem aztmondom,de szoknom kell. Mondjuk MOHAA multival eletemben 3x jatszottam. 1x kb masfel eve,1x 1 hete 5percet,meg szombat ejjel,miutan lenyeltuk Gyiku haverjaval azt a 1L-es 5 csillagos metaxat,amit Pragabol hoztam az egeszsegunkre. Ahoz kepest eleg jol ment, nem voltam utolso!
-
Balinov
titán
Ha sikerul,akkor varok oszig az origivel en is,mert itt meg kisse borsos aron merik az origi COD4-et. 45-50€ alatt szinte sehol sem lattam, ami igazsagtalansag.
Nyamvadt X12x0 a notiba meg nagyon kehes 640x480-ba sem az igazi,inkabb hagytam. a COD2 meg DX7 modban meg ugy ahogy jatszhato,de ott sem birja a nativ 1440*900-at a vga..
Maeste,ha odajutok a gep ele jon a COD1 ill. az United Offensive...A MOHAA nagyon szalad,de valahogy nem jon ugy be a freeze tag mod...
Off: szombaton visszavittuk a bontatlan mikrofont,meg az usb hibrid tv sticket a PcWorldbe.Szo nelkul le lehetett vasarolni, epp csak nem szolt ram az ugyfelszolgalatos ir faszi, hogy ne hanyjam mar balettozva a rizsat, nyugodtan menjek be,valogassak. Lett egy fenykepezotarto,egy szinesen vilagito 800DPI-s Belkin optikai meg egy fasza Sennheiser fules...kurva jo, HD 415.azt a 2 cuccra 1.97-et kellett radobni.
-
Balinov
titán
nos,ures a kivalaszthato jatekok listaja a punkbuster setupjaban.tehat nem tudom kivalasztani se a cod2-t,se a 4-et,mert az a lista,ahol normal esetben fel vannak sorolva a pb altal tamogatott jatekok,csont ures. Hiaba mutatom meg a cod2 mappajanak eleresi utjat,nem jo neki,hibauznetet dob,hogy choose a game to add..
igy nez ki -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3800 üzenetére
es raadasul fejlodokepes is,ahogy nezem..
-
Balinov
titán
nyugi van uraim,nyugi...vagy ahogy olasz fonokom mondja, silencio,prego,silencio.
-
Balinov
titán
ájmbekk from Praha!
-
Balinov
titán
valami lodsclarebit vagy mi miatt vagott ki megint a pb...kicsit szigoru nem?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Ezavalami,baz***tok meg...
eloszor azthittem, valam dvd jatekos,vagy elektromos csellentyucskehez hasonlo kinai oldal,de a 92-es orszaghivo Pakisztani baratainkhoz tartozik! Te vennel itt valamit? -
Balinov
titán
nugyi Ovecs,en is igy kezdtem,nem tudtam mar,kinomba hova nezzek,milyen oldalt netezzek,aztan elkezdtek a kollegak megtalalni, hogy gyakorlaskent ittvan 10db rendeles,termekkonfiguratorral...masnap meg dolgozzal fel egy sokezer soros xls tablat...aztan meg tobbszor 30-40db kezi jovairast az oracleba...aztan,most hogy hetfo ota sajat teruletem van,sajat responsibilityvel a nap vegere jutok oda,hogy atolvassam a ph-s emailes hozzaszolasertesito topikokat...ma meg felharomkor reggeliztem..
-
Balinov
titán
Gyikurol jut az eszembe,remelem azert olvassa!
"Hófehérke és a gyászoló 6 törpe szeretné kérni a U2-tól a Vidor without you-t!"
-
Balinov
titán
bazz,de komoly,kicsi a vilag,meg valahogy ereztem is,hogy figyelnek... Ferko baratomnak (mohaa.hu admin 1ebkent) megvan a MOHAA collectors,mondta,probaljam meg,dobjam fel notira,hogy fut.Hat eleg jol,igaz wide felbontast nem tamogat a jatek. Csak szar volt,mert kb gyufasskatulyanyi notiegerentyuvel tudtam csak jatszani,az se az enyem.
Nem Balinov nickkel mentem? hat,ez erdekes,mert tutira...varja.lefosta eloszor a bokajat,lehet restart utan nem irtam be a Nickemet,csak oldalt valasztottam. Te milyen nicken tolod a mohaa-t?
B.
-
Balinov
titán
há'me' az jutott elobb az eszembe. Most Gyiku ex-mohas baratjanal lakunk atmenetileg (thx 2 Gyiku) mondta,ha gamelni akarok,nyugodtan hasznalhatom a desktop masinkat ( HD2600-as vga,p4 vagy Athlon X2,nem is tudom) Cod4 van rajta,majd valahogy be kell loni,mert azt mondja,nem tud tort szerora felmenni. Amugy 20mbit UPC mogott ul a mazlistaja. Hunor,te lehet ismered is,ha Mohaa-ztal regebben.
-
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #3426 üzenetére
par eve vittem fel haveromat a Margitszigetbe a focus medicalba mind2 szemet mutottek. (szifon volt a beceneve,gondolhatjatok miert) A mutetet megelozte 3 hettel egy felmeres,a mutet maga egy-masfel oranal nem volt tobb,kapott ilyen kilyuggatott felbevagott tojashejhoz hasonlo vedot a szemere,masnap vittem kocsival a Norbit kontrollra,ugyanoda (20k-ert ott lehetett volna maradni ejjelre megfigyelesre) Sztem azert nem lesz Booz olyan sokaig,mert kell a szemet pihentetni utana,nem keveset. Es ezzel senki sem jatszik,megiscsak az ember latasarol van szo.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3396 üzenetére
oszt mer? mer annyi cucc van benne,hogy nem fer el az egercsalad a kamrabol benne?
-
Balinov
titán
GYIKU-val mi lehet?
-
Balinov
titán
Gyerpi,ajanlottal Ovecsnek egy jo kis pragai sorozot meg tavasszal.
Melyik is volt,mi a pontos neve? Ovecs,toled meg elmenybeszamolot varnek?
Hetfon repulok Pragaba,ha lenne ra mod,megtekintenem.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3380 üzenetére
Andrish,csekk disz aut,meg ez sem nez ki rosszul
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3370 üzenetére
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Ecsem,hogy mennek le a beka segge ala az arak!
-
Balinov
titán
jo kis Garand,de szerettem,nagyon sokaig csak azt a fegyot hasznaltam COD2-be...jart valaki a puszula szerora?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3185 üzenetére
na,bazdmeg,lesz mibol,ugynez ki...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3186 üzenetére
hat ezaz,van aki ezt "muveszetnek" nevezi..
-
Balinov
titán
ez a valami gyerekek?![link]
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3182 üzenetére
a mindennapos rohadek esovel is,ami jar hozza?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3180 üzenetére
kudom,bazzeg,kudom! aztan magadra vess!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3167 üzenetére
es hova rakom,igy is alig ferunk el az egy szobaban,meg amugy sem vegleges az albink,legkesobb osszel/telen koltozunk. Jo lesz az a PSP...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3163 üzenetére
180-190eurobol megvan itt egy uj slim,hozza 4gb-s memstickkel.
-
Balinov
titán
gyerekek,lehet cod4 kepes asztali csak osz vegen,telen lesz meg,ha lesz.addig is gondolkodom erosen egy slim PSP beszerzesen..
-
Balinov
titán
ez igaz,tobbszor belegondoltam en is,ha ezeket az iranyelveket tudtam volna kovetni,mikor rendszeresen jatszottunk,akkor szvsz sokkal jobb eredmenyeket lehetett volna elerni,mind war,mind pub soran.Ez feler egy fel taktikai megbeszelessel.
Csak kurva nehez megallni, hogy ne menjen az ember face-to-face rambajozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest