Hirdetés

Aktív témák

• andorpapa

őstag

zsoltee10: megkaptam a leveledet (mármint most), oké, örülünk, ha jössz, és a felajánlásodat is szerintem elfogadjuk, gyorsan intézkedni fogunk és kiderítjük, hogy mekkora mennyiségre van szükség.

Dalai Láma: ha kell, csákányt tudok felajánlani, meg ha van valakinek kisbusza, akkor egy kompresszor+légkalapács is rendelkezésre áll (persze ehhez kell a 220V). Meg legfeljebb majd hetekkel előtte kijárunk suli után ásni, nem árt a karizomnak sem (ettől leszünk karizmatikusak - bocs, ez kihagyhatatlan volt). A hűtőtáska kicsi, már az összes sör sem férne el bennük, a többiről nem is beszélve. Nagyon sok hűtőtáska kellene akkor. Ezen viszont agyalni fogunk sokezerrel, mindenre találunk megoldást.

Atus (és Atusról): vízhűtés tábortűzhöz és borhoz? Hát már te is kezded? Hol marad a régi szép léghűtéses megoldás? MCX462? SLK-900? PAL8942? Aki Atust követni akarja a Mecsekben, az bolond. Főleg akkor, ha a VW Bogarát akarja követni. Verhetetlen és félelmetes, ezt tapasztalatból mondom!

CsendPenge: megkaptam a leveleket, majd holnap átolvasom őket és írok. Tényleg jól halad a szervezés, főleg most, hogy a jónép is belelendült az adakozásba!

Aktív témák