Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Lehet, hogy nagyon előre rohanok, de hol fogunk találkozni a tali előtt, hogy össznépien a szálláshoz menjünk?
Vagy máshogy kérdezve: Hogyan jutok/jutunk(Sz_George) majd el a bizonyos házhoz, ahol az összejövetel/alvás/nemtom ;] lesz? -
andorpapa
őstag
Nos, megvolt az ütközés, amiről most nem írok, mert nem emiatt ragadtam billentyűzetet, hanem azért, hogy itt és most virtuálisan kiverjem a fogait azoknak, akik a mai napig nem voltak képesek jelentkezni és perkálni annak ellenére, hogy jelenlétükkel fenyegettek meg minket. Indulatmentesen ez nagyjából a következőt jelenti: nekünk előre le kell foglalni a szállást, a kaját és a piát, ami azt jelenti, hogy a találkozó előtt nekünk ezeket ki kell fizetnünk. A legneccesebb a szállás, a többit haveri úton intézzük, de a kényes pont miatt baromi fontos, hogy a pénz és a pontos létszám nagyon gyorsan kiderüljön.
Tehát nem szeretjük a megbízhatatlanságot, főleg abban az esetben, ha ez nekünk okoz kellemetlenséget. Összegezve: aki most rögtön nem rohan el jelentkezni és fizetni (főleg utóbbi a lényeges pont), az utána már ne is próbálkozzon, ráadásul igen morcosak leszünk vele szemben, és most nem poénkodok, ez komoly. Remélem, hogy mindenki megérti az álláspontunkat. -
Dr.Burn
őstag
Mikor mentek?
-
andorpapa
őstag
válasz
CsendPenge #394 üzenetére
Rendben, ott leszek, felhívom Atust is. Dalai nincs itthon, szóval ő nem tud jönni.
-
-
andorpapa
őstag
válasz
CsendPenge #390 üzenetére
Tehát fél négy? Hol? Ki jönne még?
-
Den
veterán
válasz
Nowhereman #389 üzenetére
Nem baj ha darabokban van, hozd el úgy és majd ott összerakod :P
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #390 üzenetére
Csörögjetek rám ha megvan a mítingplész!
-
andorpapa
őstag
válasz
CsendPenge #387 üzenetére
Akkor ma ütközünk valahol?
-
zsoltee10
addikt
Remélem megjött a pénz, mer én feladtam már múlt héten.
-
Den
veterán
Na mindjárt intézkedem a pénz feladásáról és küldöm a válaszlevelet.
-
Den
veterán
válasz
Nowhereman #305 üzenetére
Neeem! Sőtt, _csak_azzal jöhetsz! :)
-
atus
senior tag
Üdv pécsiek! Épp infóból érettségizem, gondoltam lejelentkezek! ;]
-
andorpapa
őstag
Basszus, most esett le, hogy én még nem is perkáltam! A rohadt... Na szóval akkor holnap valamikor kellene ütközni, amolyan össznépi módon, ami akár átcsaphat spontán PH! Találkozóba is. Mondjatok időpontot és helyszínt!
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #372 üzenetére
Húúú akkor én tényleg le vagyok maradva. Lehet, h a környezetválozás okozott benned ezt a súlyos és életveszélyes személyiségtorzulást, ami a mobiltelefónia utáni vágyódást keltette fel benned.:DDD
Mi az a korci? -
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother #370 üzenetére
Gebedj meg :DDD
-
badbrother
aktív tag
Mi a fene? Drake újra a könyvtárban nézi a csajokat, vagy csak atus van lemaradva? Amúgy én is szivesebben fizetnék kp-ban, beszéljünk meg egy időpontot, meg helyet, ahol minden postabojkottáló átadhatná a pénzt.
Javaslom a sétateret, ahol az újgazdag Drake azonnal meghívhatna minket egy pohárka villányira:D -
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #368 üzenetére
Ma nem jó, mert szóbeli érettségi van többé-kevésbé. Holnaptól viszont bármelyik nap, bármikor be tudok ugrani a könyvtárban, ha az neked jó. 2k kell, ugye?
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #364 üzenetére
Mi történt Pál? Megjelent Isten, és mobilozásra szólított fel? :DDD
Pénzt személyesen hol/mikor tudom átadni neked? -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #363 üzenetére
Ok!
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #358 üzenetére
Nem arra a névre gondoltam. Hanem arra, amelyik az általatok küldött e-mail-ben szerepel, hogy részére legyen feladva a píz. :DD
-
CsendPenge
őstag
-
launcser
senior tag
válasz
Satan-Claus #355 üzenetére
add el a taxit és fizess be mindenkit
te lennél a jótevő szponzor
amugy hol van hó?
vagy te szibériában taxizol :) -
Satan-Claus
senior tag
Scuzi mamma.
Kicsit nagy a ho mostanaban errefele, de holnap feladatom a gempat az asszonnyal. (Amin 8 gyertyat kellene vennem a szekerbe, de mivel ennyiert ugysem adnak, inkabb legyen a pori.) :) -
róland
veterán
Tisztelt HÁZIGAZDÁK!
Kit tisztelhetek/tisztelhetünk az e-mailben megadott név tulajdonosaként? Dobhatan egy mobiltelefonszámot is, ha van ilyenje. :DD -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #333 üzenetére
Kösz, megkaptam. :)
Csak nem biztos, hogy tudok menni. :) -
andorpapa
őstag
Emberek! Fogy az idő! Aki még nem jelentkezett vagy nem fizette be a mánit, az szedje a lábát! 10......9.......8.......7........
-
Padre
tag
A lovetta 12.-én feladva a részemről, így sokak örömére (bánatára) én ott leszek a talin. :)
-
KERO_SAN
aktív tag
holnap feladom
-
-
Bagoly
senior tag
Lehetne több infó is az első hozzászólásban......
Lehet mennék, de fogalmam sincs mikor, hova, mennyiért ....:( (persze, hogy nem olvastam végig háromszáz hozzászólást)
Kicsit bővebben nem lehetne kifejteni az első hozzászólásban? -
andorpapa
őstag
válasz
launcser #342 üzenetére
Na jó, akkor elviszünk egy hordó vöröst is az NF7-ért cserébe. OFF-on kívül pedig: tényleg emberek, tessék igyekezni, mert a szervezésben segédkező ''külsős munkatársak'' rálépnek a szemgolyónkra, ami általában nem kellemes érzés, akár a ''fájdalmas'' jelzőt is használhattam volna, de ezt érezni kell, akinek még nem léptek a szemére, annak üres szavak ezek, viszont előbb, esetleg utóbb bekövetkezik a nagy szemrelépés, és akkor mindenki megtudja, hogy mit érezhettünk mi, mikor ti nem voltatok hajlandóak időben jelentkezni és fizetni.
-
andorpapa
őstag
válasz
launcser #340 üzenetére
Na ja, 40000 HUF-ot befektetünk (plusz az ital, tehát összesen durván 80 rugót), aztán eljön 10 embör, tehát bukunk durván 1 hónapnyi minimálbért. A sarki fűszeres meg a krumpliért zöldhasút kért, de nem zöld NYÁK-ra gondol, hanem szép magyar forintocskára, szóval valószínűleg hülyén nézne rám, ha a következőt adnám elő:
- Jó napot, 30 kiló burgonyát és 5 kiló paprikát kérek!
- Parancsoljon!
- Köszönöm.
- Még valamit adhatok?
- Nem, köszönöm.
- Akkor ez xxxxx HUF lenne.
- Őőőő, izé, az az igazság, hogy van nálam egy Abit NF7 meg egy B steppinges Tbred, 2600+-on atomstabil, szerintem meg tudunk egyezni...
- Őőőőőőrsééééééég!!!!
FELHÍVÁS!
Aki eddig még nem jelentkezett, az nagyon gyorsan tegye meg, aki pedig már jelezte részvételi szándékát, az lassan battyogjon el a postáig és ragadja meg az alkalmat (és egy csekket), perkáljon, ugyanis pontosan 2 hét van vissza a találkozóig, és eddig nagyon kevesen mentek végig a teljes procedúrán. Előre is köszönjük - I. Pécsi PROHARDVER! Pörkölt Fesztivál Szervező Irodájának Pénzügyi és Számviteli Osztálya -
launcser
senior tag
válasz
CsendPenge #338 üzenetére
na látod
tegnap 3kor átlett utalva és még nem érkezett meg..
lassú is, bukok is rajta.. :))
de legalább szerveztek
max majd 3-an bulizunk vagy 4-en
zártkörű lesz :)
amugy 2.
amugy helyben mértnemlehetne fizetni?
vagy nincs tőkétek, ennek az a magyarázata szerintem
vagy hardverbe :) -
Fipea
csendes tag
válasz
CsendPenge #338 üzenetére
körülbelül mennyien lesztek? csak úgy érdeklődöm. ..
-
launcser
senior tag
válasz
CsendPenge #336 üzenetére
közben a posta megszedi magát :)
amugy 170 forint volt a feladás pontosan..
háát abból mit lehetett volna inni
vagy 2170 ft ment volna nektek, amiből jobb pörköltet tudtatok volna csinálni! :) -
launcser
senior tag
válasz
CsendPenge #334 üzenetére
faterrel feladattam, nevemmel
DE
legközelebb ne ilyen csekkes legyen
majdnem 200 Ft volt a feladás költsége
10%
banki átutalás az ingyenes általában ha otp --> otp mondjuk
ott azért kedvezőbb :) -
róland
veterán
válasz
CsendPenge #329 üzenetére
Elvileg működnie kell az rhetesi@freemail.hu cimnek is, mert ma is kaptam rá levelet, de ha minden kötél szakad, akkor a hroland@egon.gyaloglo.hu cimre küldd.
Előre is kösz! :) -
launcser
senior tag
szerintem én ma feladom a manit
de ebből olyan pörköltet kérek, hogy mind a 12 ujjam megnyaljam!
andorpapa meg mcjames hozzon sok sört! :) -
zsoltee10
addikt
Öö, lesz a nyársra kolbász? :)
-
róland
veterán
válasz
CsendPenge #317 üzenetére
Most szólok!
NEM kaptam előzetes tájékoztató levelet. :O -
Padre
tag
Akkor feladok 2000-et és hozok sok pénzt a sok sörre.
-
tomcs
őstag
a datum jo. nem akar valaki valahol spanyolorszagban pecsi ph talit csinalni? :)
mindig megigerem hogy m1ek aztan meg kozbejon mindenfele ize.. ugye sajnaltok ti is? :) -
atus
senior tag
És főleg miért nem lehet saját piát hozni??? Nekem van két üveg spec erre az alkalomra félretett villányi vörösöm. Meg még ez az amaz... :DDD
-
KERO_SAN
aktív tag
Eeeen nem eszem desznyot:D
-
Padre
tag
Nos, megkaptam a levelet. Biztos a keddi matek vizsaga miatt :) de ne értek mindent. :)
Akkor most a piát amit akarok inni adjam hozzá a 2000-hez és ennyi pénzt adjak fel?? -
CsendPenge
őstag
Ha valakit -vagy valamit- kihagytam, szóljatok.
-
CsendPenge
őstag
Elküldtem az előzetes tájékoztató levelet. Várjuk a kérdéseket, javaslatokat, ötleteket, és persze -de nem utolsó sorban- a válaszokat.
-
CsendPenge
őstag
Na, ez is megvolt :) Mármint a Mecsek megszemlélése. Talátunk (egész pontosan Andortalálta) egy remek kulcsos házat, ha tudjuk, megszerezzük. A lényeg: dolgozunk,haladunk, aggodalomra semmi ok :)
-
CsendPenge
őstag
Badbrother, neked is jó a mai nap? Andorral 17:00 beszéltünk meg, 48-as tér (parkoló)
-
atus
senior tag
válasz
CsendPenge #307 üzenetére
Nekem csütörtökön töri előkészítő van, úgyhogy nélkülem mentek.
*halk éljenzés* -
andorpapa
őstag
válasz
CsendPenge #307 üzenetére
Nekem jó a csütörtök, egész délután. Drake, már próbáltam intézkedni házügyileg, apró probléma, hogy nem jó a telefonkönyv száma, most kerestem rá neten az új számra, tehát ma hívom fel őket. majd mailben beszámolok a fejleményekről.
-
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother #302 üzenetére
Remélem a többieknek is jó. Andor?
-
atus
senior tag
Megvan a sörhűtő megoldás! Már csak be kell valahonnan szerezni a hozzávalókat, és akkor Peltierrel hűtjük a nedűt!
[L]http://www.stud.ntnu.no/~arnesen/peltierbeer/index.html[/L] -
_George
senior tag
hali! megvan már az időpont, hogy pontosan mikor lesz ez!?
-
badbrother
aktív tag
válasz
CsendPenge #301 üzenetére
Nekem csak csütörtök.
Aktív témák
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest